maandag 11 juni 2018

Wand wereldkaart

Wand wereldkaart

Nederlan Europa en de wereld. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Laatste kans om over te stappen! Altijd korting op je basisverzekering. Met één van onze kaarten aan jouw muur droom je alvast weg naar je volgende bestemming, praat je met je familie over al je fantastische vakanties én ben je verzekerd van een hippe wand. Deze houten wereldkaarten zijn te bestellen in modellen, CLASSIC en PANORAMA en afmetingen. Verder kunt u kiezen voor ingegraveerde landsgrenzen en voor een metalen tussenlaag.


Zo kunt u de wereldkaart zelf personaliseren met subtiele pinpoints magneten. Deze baby wereldkaart is gemaakt van houten planken en hoort bij de collectie van Sweet Living. De wereldkaart is gemaakt met vrolijke kleuren die zorgen dat de wereldkaart een kleurige wanddecoratie is. Bij elk continent staat de naam vermeld en oo.


Hoewel het overgrote deel van alle wanden licht gekleurd zijn is er niets mis met het plaatsen van een fraaie houten wereldkaart op een donkere achtergrond. Door een donkere achtergrond te combineren met een donkere wereldkaart ontstaat juist een prachtig geheel. Wanddecoraties koop je eenvoudig online bij bol. Op een wereldkaart met kraslaag kun je bijhouden welke landen en steden je al hebt bezocht.


Je ziet meteen waar je al bent geweest en kunt gemakkelijke nieuwe reizen of stedentrips plannen. Voor kinderen is het een speelse manier om de wereld beter te leren kennen. De Wereld aan de Wand is een antiquariaat gespecialiseerd in wandkaarten. Dit zijn landkaarten, vaak van een groot formaat, die aan een muur worden gehangen om functionele redenen, maar ook om esthetische redenen.


Voor iedereen die op zoek is naar een echt opvallende muurdecoratie is een grote wereldkaart perfect. Zo’n grote wereldkaart kan een complete muur vullen. Een mooie manier om een grote wereldkaart toe te voegen aan je interieur is door middel van wereldkaart fotobehang.


Word verliefd op deze prachtig vormgegeven eiken houten wereldkaart. Een houten wereldkaart aan de muur is een echte eyecatcher in elke woonkamer. Wordt verliefd op deze prachtig vormgegeven houten wereldkaart van de wereld.


Wand wereldkaart

Breng de wereld in je huis met een houten wereldkaart , een ‘must have’ voor elke reisliefhebber! Een houten landkaart aan de muur is een echte eyecatcher in elke woonkamer. De nieuwe trend heb ik de laatste tijd al veel voorbij zien komen.


Zo jammer dat wij in huis gewoon geen elke stukje muur meer beschikbaar hebben. Een wereldkaart voor aan de wand is gewoon super gaaf natuurlijk. Onze wereldkaarten zijn er in werkelijk alle formaten.


Of u nou een kaart voor boven uw bureau zoekt, of een grote wereldkaart die een hele kamer beslaat, niets is onmogelijk. Al onze wereldkaarten zijn ook als digitale wereldkaart verkrijgbaar en kunnen volledig op maat worden aangepast. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten.


Win een wereldkaart voor aan de wand ! Als je mee wilt doen met de nieuwste interieurtren hang je een wereldkaart aan de wand ! Het is een leuke en opvallende muurdecoratie zodat je terug kunt mijmeren over alle landen die je hebt bezocht en doet verlangen naar alle landen die je nog wilt bezoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts