donderdag 21 juni 2018

Verasol profiline

Verasol profiline

Alle prijzen terrasoverkapping met veel voordeel op beslist. Bestel Tuinhuisjes online. Meerdere aanbieders en soorten. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs.


De veranda wordt gratis op uw maat gemaakt. Ontdek de verschillende prijzen voor uw Veranda en Tuinkamer van Verasol. Als het echt te warm is buiten in de zon, kan het onder uw veranda nog prima vertoeven zijn. De pergola wordt gratis op uw maat gemaakt.


De overkapping is verder uit te breiden met een zijwan glazen schuifwand en zonwering. Deze lak is van hoge kwaliteit en voorzien van het Qualicoat keurmerk. Een goede kleurechtheid voor een periode van jaar is dan ook gegaradeerd. Deze drie verschillende pergolasystemen zijn met een glazen schuifwand of aluminium kozijnen eenvoudig uit te breiden tot een comfortabele tuinkamer. Kom langs in een van onze showrooms!


Verasol profiline

Daar vindt je een breed assortiment veranda’s met aluminium kozijnen en glazen schuifwanden. U heeft de keuze uit standaard kleuren en special colors, volledig maatwerk en dakbedekking naar keuze. U heeft de mogelijkheid om uit standaard kleuren, volledig maatwerk en soorten dakbedekking te kiezen. Verasol heeft verschillende veranda systemen.


Zo kunt u de veranda creëren die perfect bij uw huis en tuin past! Profiline zonwering wordt elektrisch aangedreven. Deze veranda maakt deel uit van de drie verandasystemen bij Vriesia Bouwen met glas en heeft bijzonder veel keuzes.


De beste prijzen prijzen terrasoverkapping. De Highline CUBE: is een exclusieve terrasoverkapping met een uniek kubistisch design, zonder zichtbare dakhelling. Deze zonwering wordt elektrisch aangedreven.


In de overzichtelijke showroom aan de Industrieweg te Heeze maakt u kennis met de uitgebreide mogelijkheden. Ook vindt u daar diverse modellen op ware grootte opgesteld. Dakbedekking van polycarbonaat in verschillende transparanties. U kunt rekenen op een deskundig advies.


Er is voor iedere situatie. Bovendien krijgt u tegelijkertijd extra bescherming tegen slechte weersomstandigheden. Wilt u ook langer genieten van het buitenleven?


Dan bent u bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven op het goede adres. Daar vindt u een breed assortiment aluminium verandasystemen en heeft u keuze uit vele verschillende opties, zoals veranda verlichting of een heater voor meer comfort. Zo geniet u optimaal van uw tuin en veranda zonder uw natuurbeleving te verliezen. De robuuste aluminium profielen zorgen voor een zeer stabiele en duurzame uitstraling. De Greenline veranda is verkrijgbaar vanaf € 99- en uit te breiden met verschillende opties.


Wij hebben besloten dat wij afscheid nemen van het merk Verasol. Zo staan onze verkoopadviseurs voor u klaar om samen met u een offerte op maat samen te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts