vrijdag 15 juni 2018

Behang bakstenen muur

Kies uit meer dan 1kleuren bakstenen. Vind je lokale leverancier voor advies van experts! Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels.


Vele soorten stenen behang vind je voordelig bij Acaza.

De mooiste muurdecoratie vindt je bij Acaza. Behang met stenen motief , bakstenen , beton enz. STENEN BEHANG - BAKSTENEN - MUREN - OUDE MUREN - BAKSTENEN.


De gróótste behang beleving in de Benelux. Creëer gemakkelijk een mooie steenlook en kies uit verschillende dessins. Ga voor een aardse en rustgevende stijl met een stenen muur die net echt lijkt. Baksteen behang van KARWEI maakt dit makkelijker en betaalbaarder dan ooit.


Breng buiten naar binnen middels behang met een stenen muur.

De collectie stenen is breed. Variërend van zeer realistische bakstenen muren tot grove gestapelde stenen en kiezels. Of u nu een verweerde muur zoekt of gekleurde muren , muren met klimop of leisteen behang het is er allemaal. Een stenen muur maar dan van behang en niet van echt te onderscheiden ! Leuk behang maar wel erg druk voor een lange muur. Dus wij hebben het behang gebruikt voor in de keuken en een stukje hal.


Wij moesten namelijk alles opnieuw doen doordat wij verkeerde plaksel hadden gebruikt. De naam zegt het al, dit behang is voorzien van een baksteen of stenen muur motief. Het baksteen behang kan enkel uit stenen bestaan maar ook gecombineerd zijn met bijvoorbeeld houten balken zoals men deze tegenkomt in oudere gebouwen.


Voor een wat hippere look is dit behang er ook met bijvoorbeeld fotolijstjes of andere. De bakstenen muur zie je tegenwoordig steeds vaker terug in het interieur. Leuk voor thuis in je woonkamer, keuken of slaapkamer maar ook mooi in een restaurant of voor op kantoor. Geef je huis meer sfeer door fotobehang met daarop een stenen muur. Bij De Fabriek Muurstickers vind je fotobehang met prints van verschillende soorten stenen muren.


Steen behang online kopen. Het steen behang van behangwebshop. Zo maakt u met bakstenen behang gemakkelijk een mooie muur in huis.

U kunt drukke of rustige prints kiezen van steenmotief behang. Hiermee haalt u een stukje buiten naar binnen. Een look a like stenen muur maakt de sfeer in huis compleet. In ons assortiment hebben wij meer dan 1rollen steen behang op voorraa tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Allemaal met een bijzonder mooi en leuk motief.


Zoek naar bakstenen muur op de nieuwe KensaQ. Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen. Het vliesbehang dient aangebracht te worden met universele behanglijm welke geschikt is voor vliesbehang. Tijdens het aanbrengen van het behang kun je dit nog enigszins corrigeren. Een bakstenen muur in huis is stoer, modieus en helemaal trendy.


Hoe ruwer de uitstraling, hoe beter. Dit fotobehang van de bakstenen muur is zowel geschikt voor de slaapkamer, als voor de keuken of woonkamer. Dit originele fotobehang imiteert de look van een echte stenen muur. Iets meer permanent, en daarom zeker een goede optie: een mooi behang.


Wel is het zaak om hierbij goed te kijken naar de kwaliteit van het behang. Wanneer je maar en klein muurtje wil behangen – bijvoorbeeld een schouw – is elk behang met baksteen look al snel goed. Fotobehang met baksteen hoeft niet homogeen te zijn. Het hippe minimalisme is erg elegant en eenvoudig, maar de behoefte om zich uit te kunnen drukken is belangrijk voor veel mensen.


Daarom zijn er in grote steden veel bakstenen muren vol met graffiti. Dat is ook stoer natuurlijk, maar met een bakstenen muur heb je natuurlijk een hele andere sfeer. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om een stoere bakstenen muur na te bootsen, zogenaamde bakstenen muur imitaties. Dat zou je kunnen doen met behang en met bakstenen muur strips. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang.


Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge. Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts