vrijdag 22 juni 2018

Kaasstolp glas

Kaasstolpen Uit Voorraad Leverbaar. Besteld = Morgen Al Thuis! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Bekijk meer ideeën over Antiek, Geperst glas en Antieke glazen.

Glazen kaasstolp met zwarte schaal en zwarte knop geslepen eventuele verzending voor risico en rekening van koper. Mooie glazen kaasstolp ter overname. Ophalen heeft de voorkeur. Verzenden kan maar het risico is voor u. Oud-Hollandse kaasstolp stijl art deco naar Copier. Hoe leuk is dat om kaas of kazen uit te serveren, alleen wat ruwe plekjes aan de rand gevonden.


Zie ook foto’s voor details. Wordt aangetekend en snel verzonden. De ideale manier om uw kaas goed te houden is in een kaasstolp.

Wij hebben diversen soorten kaasstolpen , met glazen deksel of met een hoogwaardig plexiglas deksel. In onze webshop kunt u een mooie selectie van kaasstolpen vinden, gemakkelijk online te kopen. Er zit er zeker een voor u bij!


Waar vind ik gratis producten? Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Gratis verzending vanaf €4-. Decoratieve glazen stolp van helder glas met afgeronde bovenkant en een eikenhouten plateau.


Presenteer uw mooiste snuisterijen onder deze transparante stolp. Een glazen kaasstolp , geëtst met geometrische motieven, op onderschotel. Datering eind 19e of begin 20e eeuw. Art Deco kaasstolp roze glas Art Deco kaasstolp ‘Severiana Rosaline’ in roze persglas van Val St. Bekijk ook eens onze andere originele design items, met o. Brocante glazen kaasstolp van persglas.


Lekker groot met een binnenmaat van 17xcm. Er past dus een lekker groot stuk in. De stolp is helemaal gaaf. Vind de beste selectie kaasstolp glas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kaasstolp glas voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Hoogte van de set is centimeter, met een diameter van centimeter.

De onderschaal van de kaasstolp heeft een chip aan de ran toegelicht op de laatste foto. Deze is gemerkt met monogram A. Navigatie This is a placeholder. Een opvallende nieuwe trend op het gebied van woondecoratie is de glazen stolp. Ook zijn glazen stolpen bekend als presentatiemiddel voor een kaas plankje. Plaats de stolp over gebak, kaas, fruit of andere etenswaren.


Zo blijft het voedsel van goede kwaliteit en kunnen er bijvoorbeeld geen vliegjes bij komen. Door het glas kun je eenvoudig zien wat er onder de stolp zit, waardoor je hem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts