donderdag 21 juni 2018

Tafelonderstel gietijzer

Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen. Deze modellen gietijzeren tafelonderstellen zijn geschikt voor de horeca maar ook voor privé gebruik.


Tafelonderstel gietijzer 369.

De onderstellen zijn massief en daardoor sterkt. Ook de uitstraling van gietijzer is uniek en tijdloos. Outlethandel Veenendaal heeft verschillende mogelijkheden om uw terras of restaurant te voorzien van gietijzeren tafelonderstellen.


Kiest u voor gietijzer , staal of voor een RVS tafelonderstel ? Onze tafelonderstellen zijn zeer geschikt voor de horeca, maar bijvoorbeeld ook voor kantinetafels. Onze onderstellen zijn van horeca kwaliteit, waardoor u lang kunt genieten van uw tafels. Gietijzer tafelonderstel poot.

Dit industriële in hoogte verstelbare tafelonderstel Florida is helemaal handgemaakt uit massief gietijzer. Deze tafelpoot is traploos verstelbaar door middel van een draaiwiel. Kleur zwart nieuw in doos. Het gebruik van gietijzer is kenmerkend voor de industriële sfeer. Doordat deze op ambachtelijke wijze gemaakt zijn is elk model bijzonder.


Kleine onregelmatigheden getuigen van het individuele karakter. Het onderstel is geschikt voor. U zoekt een tafelonderstel ? Astranova biedt u de uitgebreide keuze tafelpoten in gietijzer , gietaluminium, staal, buisaluminium, massief hout, inox,.


In deze ruime keuze van vormen, kleuren en materialen vindt u zeker uw gading! Wij adviseren u graag volgens uw wensen. Dit klassieke tafel onderstel is kan goed gebruikt worden als onderstel voor een robuust houten tafelblad of een. Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden. Info over tafelonderstellen gietijzer.


Resultaten van zoekmachines!

Om het winkelen nog leuker te maken, gebruikt Mirella Meubel cookies, als je doorsurft, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Dit tafelonderstel heeft een klassieke uitstraling en is gemaakt van gietijzer. Stel uw eigen tafel samen door een tafelonderstel te kiezen!


SC1is een tafelonderstel met een zware trompetvoet en een stalen kolom met een afmeting van Ø10cm. Dit massief gietijzeren onderstel New York is met de hand gemaakt. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! Vlakke bodemplaat in 40x40cm, met voetjes.


Bevestigingsplaat voor aan het tafelblad in 30x30cm met diverse gaten voor makkelijke montage. Smeedijzer, niet te verwarren met gietijzer , is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. In de basis is smeedijzer hetzelfde als staal. Zij het dat smeedijzer uiteindelijk een staalproduct wordt, wat is verkregen door het smeden. Een aantal producten binnen ons assortiment zijn op de ambachtelijke oude wijze gesmeed.


Bestel Eenvoudig en Snel al je Horeca Producten tegen de Laagste Prijs bij dé Horeca Gigant. Gigantisch Assortiment, Direct uit Voorraad Leverbaar! Of u nu een boomstambla betonbla eikenblad of steigerhoutblad heeft, de combinatie met een metalen tafelonderstel van LD-meubelen is mogelijk en geeft uw tafel een zeer fraaie uitstraling.


Bij JORG’S Meubelen stalen industriële tafelpoten een assortiment bestaande uit diversen stalen, houten en aluminium tafelpoten voor binnen en buiten. U heeft de keuze uit een ruim assortiment modellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts