woensdag 13 juni 2018

Naaister gordijnen

De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Naaister gordijnen

Of bezoek één van onze winkels. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Naaister , gordijn spesialiseerd! Ik ben naaister met jaar ervaring, als spoed kleding reperatie, ik heb altijd ruimte,en ook op gordijnen , kan ook binnen een pa. Nederland en in het buitenland.


Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Geef uw kleding en gordijnen een tweede kans. Repareren en op maat maken en het ziet er weer prachtig uit!


U kunt bij mij terecht voor al uw kleding, gordijnen , hoezen - maak en herstelwerkzaamheden. Ik werk heel secuur en ik maak alles naar uw wensen. Als ik iets maak ziet het er weer als nieuw uit. Ik heb vele jaren ervaring. Mijn specialisme: Het maken van gordijnen , kleding maken op maat, verstellen kleding, loungekussens maken, gordijnen op.


Ook gewoon altijd welkom voor een. Wij zijn Knip en klaar gordijn. Wij bieden een uniek concept voor het laten maken van gordijnen en vouwgordijnen. Zelf kunt u stof kopen waar u maar wilt en wij kunnen daar voor u de mooiste gordijnen en vouwgordijnen van maken. Alles voor u op maat gemaakt.


En wilt u ze laten vermaken? Dan bent u bij Knip en Klaar Gordijn aan het juiste adres. We helpen u graag, onder voorwaarde dat de gordijnen schoon zijn. Met oude of zelfs verteerde stoffen kunnen we natuurlijk niet uit de voeten.


Qua prijzen moet u denken aan het volgende. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ook gordijnen op maat en lederwerken.


Naaister gordijnen

Naast kledingreparaties en retouches is Annie thuis in het opmeten, innemen, omzomen en herstellen van gordijnen. En zelfs voor lederwerken kan je bij haar terecht, van reparaties en retouches aan motopakken en lederen jassen tot handtassen en andere kleding in leder. Stoffenhoekske maakt je gordijnen en overgordijnen op maat.


Onze professionele naaisters hebben ruime ervaring met gordijnen van alle slag en stof. Je kan dus zeker zijn van een perfecte afwerking. Bovendien zorgen wij ook voor de gordijnrails, ophang- en bedieningsystemen.


Wij komen gratis alle opmetingen doen bij je thuis. Onze meeste klanten weten niet precies wat ze willen, daarom zijn wij gewend om te werken zonder patronen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts