donderdag 21 juni 2018

Sikkens iq mat

Sikkens iq mat

Sikkens IQ mat voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Beschikbaar in heel veel kleuren. Sigma verf tot maar liefst korting. Je mag Automatten altijd gratis omruilen.


Winparts garandeert een goede pasvorm. Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment!


Licht poederende ondergronden impregneren met Alpha Fix (bij minder poreuze ondergrondmag geen glanzende laag ontstaan). Gladde gesloten ondergronden voorbehandelen met Alpha Aquafix Opaque. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Geschikt voor alle soorten beton, metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen. Deze muurverf heeft een zeer hoge dekking en duurzaamheid.


Het behandelen van winddroog beton. Deze acyl technologie zorgt voor een bescherming met een hoge bestandheid tegen de verschillende weersinvloeden waar de verf mee te maken krijgt. Wat kleuren betreft is de muurverf te verkrijgen in wit en alle gangbare kleuren.


Minimale houdbaarheid in ongeopende verpakking is maanden. Deze matte muurverf kun je ideaal binnen en buiten toe passen op schone, vetvrije, draagkrachtige, niet zuigende ondergronden. Indien de ondergrond te zuigend is, moet deze voorgestreken worden met een voorstrijkmiddel.


Sikkens iq mat

Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Ook zeer geschikt als extra reinigbare muurverf voor in een keuken, badkamer, kinderkamer, toilet e. Alphatex IQ is weervast en heeft een hoge buitenduurzaamheid. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Vakschilders en ervaren doe-het-zelvers waarderen de zeer hoge duurzaamheid en goede bestandheid tegen de diverse invloeden van het weer. Gebruik dan bij zuigende niet eerder behandelde ondergronden eerst de Alpha Fix of Alpha Aquafix.


Deze buitenmuurverf is zeer goed bestand tegen de diverse weersinvloeden die we in Nederland hebben: zon, regen, sneeuw. Je kunt hem zelfs afspuiten met een hogedrukreiniger. Dat wil wel wat zeggen over deze kwaliteit natuurlijk. Uitstekend beschermende zijdeglanzende buitenmuurverf, hoge dekking.


Sikkens iq mat

Ook dit is een verspuitbare verf, maar deze kan naast een airless ook met een airmix worden verspoten. Een laatste punt waar IQ zich zeer positief op onderscheidt is zijn rendement. SIKKENS ALPHATEX IQ mat is een zeer schrobvaste, watergedragen, muurverf voor buiten. Goed weervast en niet vergelend. Geeft uw buiten muren een duurzame bescherming tegen weersinvloeden.


Deze sterke muurverf zorgt ervoor dat hij bestand is tegen het schrobbenen wassen met water met loogvrij reinigingsmiddel. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts