dinsdag 5 juni 2018

Gebreide bedsprei

Gebreide bedsprei

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Onze gewatteerde bedsprei is een makkelijke manier om warm te blijven tijdens koude nachten. Het dubbel gekleurde ontwerp in combinatie met de gestikte ruiten maakt de sprei een perfecte, decoratieve toevoeging aan iedere slaapkamer.


De verfijnde microvezel is zacht bij aanraking en voelt comfortabel aan op de huid. De bedsprei heeft een dunn. Deze luxe grof gebreide deken is ideaal voor gebruik als sprei voor banken, bedden en sofabedden. Het garen gebreid is een productlijn van Pom Pom op elke hoek, waardoor een levendige kleur en decoratief gevoel in elke ruimte. Sprei breien met eenvoudig gratis patroon kan op diverse manieren.


De voorkant is van zacht roze gewassen katoen velvet, de achterzijde heeft een donkerdere roze kleur. Het gouden weefsel door de gebreide stof heen, geeft het plaid een luxe uitstraling. Sprei, plai kussens van bekende merken waaronder, Arte Pura, Cevilit, House in Style, Passion for Linen, Damai en meer. Voor heel veel bedspreien uit onze collectie kunnen we u stalen toesturen. Staat de maat die u zoekt er niet bij?


Geen probleem, heel veel spreien kunnen in afwijkende maten worden gemaakt. Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil. Of je nu kiest voor een warm wollen deken, een gebreide bedsprei , een katoenen deken of een fleece … met Marie-Marie is je bedje altijd netjes gespreid! En dat in verschillende stijlen. Wordt het een royale bedsprei tot op de gron een subtiele bedloper of een speelse bedsprei voor je éénpersoonsbed?


Bij ons vind je een exclusief aanbod. Een heerlijke plaid online bestellen? Ontdek de gebreide plaids van wol, maar ook satijnen of katoenen varianten! Gratis bezorging vanaf 20. Gemaakt van 1 soepel, voorgewassen linnen met een natuurlijke uitstraling.


Geweven met een speels streeppatroon. Je ontvangt een gratis levering t. Een lapjesdeken breien is helemaal terug van weggeweest. Voor in het ledikant, een wiegje of aan het voeteneinde van het kinderbed.


Gebreide bedsprei

Katoenen Spreien koop je eenvoudig online bij bol. Droom weg tussen met de mooiste Spreien en Plaids van Morpheus Beddengoed. Bestel ze online in onze webshop. Hier vind je gratis breipatronen voor dekens. Vroeger werd er alleen kleding gebreid , maar dat is allang niet meer zo.


Waarom zou je het breien ook beperken tot alleen kleding? Want er zijn zo veel leuke interieur projecten te breien! Je kunt tegenwoordig veel leuke woonaccessoires breien.


Denk aan kleden, kussen, plaids, poefjes en zelfs lampenkappen worden gebreid. Op zoek naar een leuke en zachte plaid of grandfoulard? Bij Kwantum ben je aan het juiste adres! Ga bijvoorbeeld voor een grof gebreide plai fleeceplaid of plaid met leuke print. Wat je keuze ook is, je bent altijd verzekerd van de allerlaagste prijs.


Deze lapjes naai of maas je met de hand aan elkaar vast. Heerlijk onder de wol kruipen van je eigen gebreide dekentje. Of lekker in de tuin of op het strand zitten met geliefde onder een dekentje. Of gewoon lekker op de bank onder een warme deken knuffelen.


Op deze pagina vind je de allerleukste patronen waarmee je een deken breien kunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts