woensdag 6 juni 2018

Stolp blokker

De plateau is gemaakt van hout en de stolp zelf van duurzaam en ambachtelijk gemaakt ecoglas met een groene gloed. Omdat dit product is gemaakt van ecoglas, kunnen er luchtbelletjes en oneffenheden in het glas zitten. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.

Mepal Stolp Modula Groot De grote Modula stolp is voorzien van een uitneembare grijze snijplank en geeft direct zicht op de inhou ook in de koelkast! De doorzichtige stolp zorgt voor een goede afsluiting, waardoor deze doos geschikt is voor het bewaren én presenteren van diverse etenswaren, zonder nare luchtjes. Onder een glazen stolp past bijna alles! Glazen stolpen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van groot tot klein, dus er is altijd een passende voor wat jij tentoon wil stellen. Met deze stolp op een houten plateau kun je op een gemakkelijke manier een gezellige sfeer creëren in huis.


Zet er bijvoorbeeld een lichtsnoertje, een klein plantje of een kaars in! Er zijn allerlei manieren om deze stolp er leuk uit te laten zien.

Deze glazen stolp uit de Cupola collectie van Leonardo heeft een eenvoudig maar stijlvol, functioneel ontwerp. Plaats de stolp over gebak, kaas, fruit of andere etenswaren. Zo blijft het voedsel van goede kwaliteit en kunnen er bijvoorbeeld geen vliegjes bij komen. Deze gracieuze eikenhouten kaasplank plus passende stolp staat goed in ieder huishouden. De Life Collectie kenmerkt zich door zachte kleurtinten en natuurlijke grondstoffen.


Zo ook deze kaasplank met stolp die uiterst geschikt is om kaas langer te bewaren. De eikenhouten plank en stolp zijn makkelijk schoon te houden. Presenteer wat je maar wilt op een bijzondere manier met de Hella stolp van Mica Decorations.


Met deze mooie grote stolp met bruin houten onderbord kun je je creativiteit helemaal de vrije loop laten! Styling advies Zet er een mooi. Je zult zien dat je met een stolp een prachtig design effect en unieke touch geeft aan je interieur.


De decoratieve voorwerpen onder de stolp kan je variëren, zodat je interieur matched met het seizoen. Vazen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! De stolpen kan namelijk op verschillende manier worden gebruikt en naar eigen smaak worden ingedeeld. Het leuke aan dit item is dat het niet gebruikt hoeft te worden om alleen eten mee af te dekken.

Veel mensen gebruiken de stolpen als decoratie in de woonkamer, hal of keuken. Stolp van glas met glazen bord van het merk Huismerk - Blokker is beschikbaar bij Blokker voor de prijs van €4. Navigatie This is a placeholder. Of je nu een stolp zoekt als kweekklok of als decoratie, wij leveren de stolp bij je af wanneer het jou uitkomt.


Glazen Stolpen koop je eenvoudig online bij bol. IKEA - BEGÅVNING, Glazen stolp met schotel, De glazen stolpen met schotel kunnen worden gebruikt voor het tonen van je lievelingsspullen. Stolp van het merk Huismerk - Blokker is beschikbaar bij Blokker voor de prijs van €7. Glazen stolp seoel van het merk Huismerk - Blokker is beschikbaar bij Blokker voor de prijs van €4.


IKEA - ARV BRÖLLOP, Serveerschaal op voet, met stolp , helder glas, Voor het feestelijk serveren van bv. Was dit product voor het eerste. Veel goedkoper dan bij andere (woon)winkels. En met een mooie houten onderzetter.


Woondecoratie vind je óók bij Leen Bakker. Van kunstbloemen tot een leuke vaas maar ook textiel. Bekijk nu ons uitgebreide decoratie assortiment en bestel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts