vrijdag 22 juni 2018

Artimo gordijnen

Artimo gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Artimo gordijnen

Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Indien gewenst adviseren wij opdrachtgevers kosteloos omtrent stof, kleurkeuze en plaatsing en begeleiding in het offertetraject (bestekservice). Alle gordijnen en vitrages hebben een bepaalde geluiddempende werking. Artimo Gordijnen prijs is op aanvraag.


Ik wil een afspraak maken. Dit gordijn voor aan het be van het merk Hoppekids, is ideaal voor de meisjeskamer! Op het gordijn staan unicorns wat helemaal past bij de zoete kinderkamer. Leuk in combinatie met de andere bedaccessoires van Hoppekids! Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bestaande transparante gordijnen zorgen voor een absorptie van zo’n vijf tot tien procent. Voor dit alles geldt natuurlijk wel dat je het totaalplaatje ter plaatse moet bekijken en een goed plan moet maken voor wat daarvoor nodig is.


Vindt hier uw gordijnen en raamstoffering voor uw kantoor en projectinrichting tegen de beste projectprijzen. Wij leveren door heel Europa en tegen projectprijzen. De filosofie achter Sense Inside is dat iedereen zich een aangename omgeving daadwerkelijk beter voelt.


Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Altijd geleverd tegen de beste projectprijs en door heel Europa. Resultaat is dat er geen nare luchtjes blijven hangen binnen de ruimte waar deze stoffen gebruikt worden. Welkom bij Artex, uw partner in stoffen voor zonwering, gordijnen en meubelen. Artex maakt deel uit van de beursgenoteerde multinational Hunter Douglas, toonaangevend bedrijf in de interieurbranche.


Sinds de start van ons bedrijf maken we producten die bijdragen aan comfort, stijl, veilighei functionaliteit en bovenal duurzaamheid. HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Het resultaat van ruim een jaar intensief samenwerken met de werkgroepen meubilering en raambekleding van het Reinier de Graaf.


De beurs Design District gaat deze week weer van start. Tevens zal de nieuwe architectenmap worden geintroduceerd met daarin duidelijk overzichtelijk staalkaarten van een 30-tal stoffen met alle kleuren en technische informatie. Overgordijnen zorgen voor de decoratieve afwerking. Ze geven de nodige vulling aan een kamer, en weren licht en geluid van buitenaf.


Ook verbeteren ze de akoestiek in grotere ruimtes, die zonder gordijnen vaak hol en leeg klinken. Ze zijn beschikbaar in vele samenstellingen en dessins, en ook aan afwerkingsmogelijkheden is er keuze te over. U bent van harte welkom, maak wel even voor u op bezoek komt een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren. Waarbij twee uiteenlopende kleuren naar elkaar toekomen en uiteindelijk worden versmolten tot een geheel. De Ara is leverbaar in bijzondere kleurcombinaties.


Artimo gordijnen

Wanneer je op een open dag bent geweest heb je de prachtig ingerichte appartementen al kunnen bewonderen. Samen met Hennie Kapenga van Kapenga.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts