donderdag 14 juni 2018

Elitis behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Dankzij het unieke en internationale karakter, is het dan ook niet zo gek dat dit behang ook veel in boutique hotels en in winkels wordt toegepast.


Het merk is vooral bekend voor zijn behang en muurdecoratie, maar tegelijk is het veel meer dan dat. Hier kunt u uw bestelling met één simpele handeling in uw winkelmandje plaatsen, waarna u het na werkdagen thuis kunt verwachten. Wij wensen u veel plezier met dit prachtige schouwspel aan creaties!

Hiermee kreeg het begrip behang een hele nieuwe betekenis. Wij hebben het merk vanaf het begin in ons hart gesloten en zijn tot op de dag van vandaag nog steeds super enthousiast over de behang collecties en wallcoverings. De levertijd is werkdagen. Elitis Indomptée BALMORAL. Retro behang Natuurlijk bent u op zoek naar iets unieks, een wandversiering die luxe en een premium gevoel uitstraalt.


De Mooiste Muren kent een rijk keuzemenu uit diverse internationale merken. Op zoek naar modern en strak, met een tijdloze twist van grijstinten? Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Naar verwachting hebben we het behang boek met deze bijzondere dierenhuid structuren eind september in onze behangwinkel te Amsterdam. Uiteraard wordt het behang veelal toegepaste in particuliere situaties. Maar de kwaliteit is van dien aard dat het behang van Élitis zeer geschikt is voor projectmatige toepassingen. Diverse nieuwe ontwerpen en nieuwe kleuren met een warm gevoel. De panter, de zebra en de leeuw als zijnde de heren van Afrika mogen niet ontbreken in deze behang collectie.


Maar ook behang met huiden en vacht versierd met flock of samengestelde tapijten en leereffecten. Kom langs voor advies en ontdek de collectie. In onze webshop verkopen wij interieurprodukten. Gratis bezorgd vanaf € 75.


Maar wij helpen je graag met het uitrekenen hoeveel behang je nodig hebt. Waanzinnig mooie lampenkap dutch lamp met elitis behang. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Behang is een maatwerkproduct i. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


De muur heeft een breedte van meter en 2. Het oude behang heb ik zelf al verwijderd. The wallpaper designs are produced by a small group of in-house designers and comprises a large selection of modern designs and plain effect wallpapers including animal skins, silk, linen and stone effects. The Frozen Fountain Furniture.

Betoverend behang van het Franse Élitis. Gedessineerd of effen, maar altijd verrassend hip en tijdloos tegelijkertijd. Wenst u uw project over te laten aan een professionele behanger dan brengen wij u graag in contact met onze vakmensen. Het glass behang is te verkrijgen in effen en met bijzondere motieven. Appaloosa behang ELITIS is een bijzonder vinyl behangpapier met een reliëf van glanzende, geborstelde pony vacht.


De glimmende onregelmatige vlakken vormen een prachtig patchwork patroon dat vraagt om aangeraakt te worden. Het ELITIS Appaloosa dessin is een echte eyecatcher voor uw interieur en afkomstig uit de ELITIS Indomptee collectie. De Élitis behangcollecties zijn zeer veelzijdig, van landelijk tot strak modern, met Élitis behang geef je jouw woning nét wat extra’s.


De collecties van Élitis bestaan uit verschillende series die ieder weer en eigen sfeer en verhaal hebben. Zo bevat de bekende Élitis Nomades collectie behang met ragfijne textielstructuren en natureltinten. Goedkoop mooi behang kopen?


De Ru verf- en behangspeciaalzaak helpt u met al uw wensen op gebied van verf, behang en meer. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts