maandag 25 juni 2018

House doctor rack

Kies uit producten vanaf € 695. Voor 23:bestel morgen in huis. Elk meubelstuk heeft een eigen persoonlijkheid door de perfecte combinatie van een neutraal design met een sfeervolle uitstraling. De kapstok heeft mooie vierkante haken wat hem een stoer uiterlijk geeft.


Het Rack tijdschriftenrek is gemaakt van gelakt ijzer en is bedoeld om aan de wand te bevestigen. House Doctor Rack tot goedkoper.

Bewaar je tijdschriften en boeken in dit strak vormgegeven designrek. Prachtig in de (bij)keuken, maar ook in de woonkamer is dit flessenrek een graag geziene gast. Jouw wijnverzameling mag toch best gezien worden?


Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Deens is agent van Madam Stoltz, dat wil zeggen dat je alles van Madam Stoltz bij ons kunt bestellen. Ook als je het niet in onze webshop vindt. Haal vandaag nog die bankstellen in huis.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Kamers vrij in Inhouse Hotel.

Deze hangende kapstok maakt echt statement in je hal of ontvangstruimte. Het rek wordt geleverd met schroefogen voor bevestiging in het plafond. Etaleer jouw wijnvoorraad in dit stoere wijnrek annex flessenrek van House.


Ben jij een echte wijnliefhebber? Hou jij van een heerlijk wijntje bij het eten of na een lange dag werk en ben jij trots op jouw wijnverzameling? Deze kapstok heeft maar liefst zeven haken, en heeft daarom ruimte genoeg om voor heel wat jasjes en kleding. Door zijn neutrale zwarte kleur is de kapstok makkelijk te combineren met andere kleuren en woonstijlen. Een kapstok welke volledig van metaal gemaakt is.


Verder heeft kapstok Rack van Housedoctor ook echt geen poes pas nodig. In onze house doctor shop op wonenmetlef. Ontwerp- en interieurwebshop met snelle levering en 500. Fantastische aanbiedingen. Herroepingstermijn dagen.


Duizenden tevreden klanten. Bankstellen tegen lage prijzen. Bestel hier bankstellen online. In het design wordt Scandinavië gecombineerd met een Boheemse sfeer. De stijl is persoonlijk en informeel, wat zorgt voor originele ontwerpen.


Het tijdschriftenrek RACK biedt vakken waar u uw tijdschriften in op kunt bergen.

Wat ook handig is aan dit tijdschriftenrek is dat u hem kunt ophangen en dat hij geen ruimte inneemt op tafel. In de populaire Industrial look zijn hier in drie vakken het opbergen van de lieblingszeitschriften mogelijk. Ideaal in de hal om de jassen aan op te hangen.


Hier worden wij erg blij van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts