donderdag 7 juni 2018

Boerenbont ontbijtbordjes

Compleet met het unieke Bestek. Geschikt voor Koffie en Thee. In verschillende formaten. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Boerenbont bekers heb je nooit genoeg! Kijk hier voor ons aanbod.


Dit uitzonderlijk en zeer uitgebreid traditioneel basisservies, handgeschilder bestaat al meer dan 1jaar. Heel veel mooi boerenbont servies en leuke prijzen zie foto’s extra grote theepot model zeeland kop en schotels vanaf €2;b. Goedkope boerenbont borden.


Waar vind je de goedkoopste boerenbont borden? Bij Massamarkt natuurlijk! Ben je op zoek naar origineel boerenbont bord? Zoek je ontbijtbordjes , lunchborden, platte borden of een schaal?


Ook die zijn extra laag geprijsd. Ook tijdens een tuinfeest misstaat dit kleine bord niet op tafel. Het bord is voorzien van het welbekende blauw-groen-rood bloemenpatroon en goed te combineren met de bekers, kommetjes en schalen uit dezelfde collectie.


Maak er een bont geheel van! Het traditionele boerenbont servies is gemaakt van aardewerk en met de hand beschilderd. Ook nog aantal fondueborden en een dealerbord.


Ontbijtbordjes , diepe-, diner-, soepborden. Afhankelijk van welk bor bieden vanaf 2. Opsturen uiteraard ook mogelijk. Ophalen in Rijnsburg of Wervershoof. Serviesdelen zeller van petite rose. Gebaksbordjes 17cm €3- samen ontbijtbordjes 19cm €1- samen diepe borden 2. Samen met de bijpassende rechaud is dit duo onmisbaar tijdens gezellige theemomenten met vriendinnen.


Kies uit producten vanaf € 95. Zowel de theepot als rechaud zijn gemaakt van aardewerk en kunnen in de vaatwasser. In mooie staat, 42-delig, zoals op de foto door ons samengesteld: 8x diepe soep pasta borden 8x platte dinerborden 8x dessert ontbijtbordjes 4x vlees serveerschaaltjes 8x serveer kommen.


Wij gebruiken cookies om het winkelen bij frank. Vrolijk jouw tafel op met deze ontbijtbordjes van de nieuwe collectie Blushing Birds van Pip Studio. Erg leuk om te combineren met de rest van de nieuwe Blushing Birds collectie van Pip Studio. Dit bord is gemaakt van porselein en heeft een blauwe kleur.


Het ontbijtbord is gesierd met een roze bloem. Bekijk de categorie servies op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts