vrijdag 29 juni 2018

Komar fotobehang plakken

Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Kwaliteit – op maat gemaakt. Acaza, thuis in muurdecoratie. Gratis verzending vanaf €50!


Heeft u een vraag over een van onze producten?

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Dit betekent dat het behang in delen geleverd wordt die je naast elkaar en onder elkaar op de muur plakt. Voor het bevestigen smeer je de lijm op elk behangdeel, dit laat je even intrekken en plakt dit vervolgens op de muur. Het behang is alleen verkrijgbaar in de maat zoals dit per model op de website staat aangegeven en kunnen we dus niet op maat maken. Als je muur kleiner is, kun je het fotobehang natuurlijk wel zelf.


In het geval dat je fotobehang is beschadigd gedurende het transport of onvolkomenheden vertoont, geef dit dan aan direct na ontvangst van je fotobehang en wij zorgen voor een passende oplossing. Opplakken van het behang betekent aanvaarding van het product.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Instructievideo fotobehang plakken. Stap voor stap nemen we je mee door het proces. How to: perfect fotobehang plakken doe je zo GCC print professionals.


Dit fotobehang zorgt voor een mysterieus uiterlijk doordat de toppen van de bomen door mist omgeven zijn. Wil je een wereldkaart op de muur plakken zonder plaatsnamen met alleen de markering van de continenten? Stap 1: Controleer het fotobehang Let erop dat je voordat je begint met plakken controleert of het behang in orde is. Leg alle delen naast elkaar uit zodat je ziet hoe de foto verdeeld is over de verschillende delen. Vooral als je behang met patronen ophangt, dat je bij de naden moet laten aansluiten.


Lees vooral verder en ontdek tips voor fotobehang plakken ! Kies uit 1producten vanaf € 295. Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux. Fotobehang tegen de laagste prijzen.


Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend met interieur advies op maat. Voor de stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig hebt. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken.

Maak van je woonkamer een plek wat warmte en gezelligheid uitstraalt met mooi fotobehang op de muur. Creëer warmte en gezelligheid in je woonkamer met fotobehang op de muur. Komar behang online bestellen.


De woonkamer heeft een centrale plek in je huis. Een plek om gezelligheid en warmte te ervaren. Kies het juiste behang voor je woonkamer en zorg voor een gezellige sfeer. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen.


Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Daarnaast bieden wij ook onze unieke plakservice aan, waarmee wij jouw fotobehang met eigen foto komen opplakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts