woensdag 20 juni 2018

Zonnescreen

De kap van uw nieuwe zonnescreen bestaat uit aluminium onderdelen. De keuze voor een ronde of een afgeschuinde kast is puur smaak! De prijs en kwaliteit zijn bij beiden top. Er zijn meerdere zonnescreen specialisten werkzaam in uw regio.


Sterker nog, waarschijnlijk zijn deze specialisten niet eens op één hand te tellen.

Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en sectionale garagepoorten. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Gegarandeerd de laagste prijzen. In stappen online bestellen. Topkwaliteit met Swela doek en Somfy motoren.


Meer informatie over uw nieuwe zonnescreen ? Na stap in het bestelproces van uw nieuwe zonnescreen , selecteert u in stap de gewenste afmeting, waarna in de derde stap de gewenste bediening wordt gekozen.

Wilt u graag meer informatie over de onze zonnescreens? Heb je een screen nodig voor zonwering in huis? Ga voor een zonnescreen , zoals de ritsscreen en verlies geen ruimte!


Bekijk de verschillende screens bij KARWEI. Screens op maat bestellen vanaf € 700. Zorg voor een heerlijk koel huis. Beste klant, welkom op onze website! Wij wensen u prettige feestdagen.


Alle orders worden normaal. Zonnescreens houden het huis koel op warme dagen: de zon blijft buiten terwijl jij je uitzicht behoudt. Vele extra opties mogelijk. Een zonnescreen is verticale zonwering, in de vorm van een doek, die vlak naast het raam uitrolt en daarbij de volledige afmeting van het raam inneemt. Je kan het zowel aan de binnen- als buitenkant van het raam plaatsen, maar meestal kiest men voor zonnescreens buiten.


Dit nieuwe systeem houdt niet alleen het teveel aan zonnewarmte buiten, maar voedt ook de motorisatie van het systeem met deze zelfde zonne-energie. Zonder enige vorm van bekabeling is dit de gedroomde oplossing voor kamers waar geen voeding voorhanden is.

Multilogo Stores levert alweer jaar onder andere onder de naam Zonweringtekoop. Je huis koel houden terwijl de temperaturen buiten oplopen? Bandopwinders, oogwindwerken, draaistangen en meer. U hebt de keuze uit een aantal soorten bedieningen die u bij zonnescreens kunt laten monteren.


Standaard zit er een handmatige bedingen bij het systeem, dit is een draai ijzer of een band. Wilt u wat meer luxe, dan kunt u ook kiezen voor een elektromotor die bediend wordt met een knop aan de wand. Een screen is de ideale oplossing om het zonlicht te weren en nog steeds te genieten van het uitzicht. Een overzicht van screens als zonwering vind je hier. Eenvoudig online bestellen.


Winsol biedt zonneschermen, verticale zonweringen en verandazonweringen aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts