maandag 18 juni 2018

Plisse met spandraden

Energiebesparen Duurzame Keuze! Goedkoper Dan In De Winkel. Nu met Gratis verzending en Jaar Garantie! Bestel gordijnen gemakkelijk en snel op beslist. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz.

Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Deze plissé met honingraat- of duplistof is uitgevoerd met spandraden en bedient u met het greepje aan de onderbalk.


De maximale breedte van dit systeem is 150cm. Enkelvoudige geplisseerde stof met plooi van mm. De spandraden lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn kleurgecoördineerd uitgevoerd.

Hierdoor zijn ze isolerend en energiebesparend. Dit type plissé wordt met spandraden gemonteerd. Met handgrepen worden de onder- en bovenrail bediend.


Doordat er geen bedieningskoorden zijn, is deze plissé volledig kindveilig. Zowel plisségordijnen met bedieningsgreep als met een bedieningskoord kunnen met spandraden geleverd worden. Ook heb je geen irritante touwtjes op de grond hangen. Ideaal dus voor bijvoorbeeld deuren. Vaak gebruikt voor in de slaapkamer.


Let op: 1 op maat samenstellen naar wens. Gordijnen in vele kleuren, de meest verkochte kleur duetten is offwhite. Maak de steun middels twee meegeleverde kleine boutjes en moertjes vast aan het ophangsysteem. De kop van de boutjes waarmee u de steun en het ophangsysteem met elkaar bevestig moeten naar het kozijn zijn gericht. Plissees van mooie materialen.


Nu kan de steun op het draai- kiepraam worden geklemd. Dit kan door middel van de bout bovenin de steun. Met een top down bottom up functie is het mogelijk om beide kanten op te bewegen.

Bij een standaard (vast) raam wordt het plisségordijn geleverd met koordbediening. Bij draai-kiepramen, dakramen en lichtkoepels is deze voorzien van greepbediening. Bij een rechtraam bedien je de plissé op maat met een trekkoord en heeft het product veelal geen spandraden.


Verosol heeft de perfecte plissé waarmee iedere serre bekleed kan worden. Door middel van spandraden (om de 50cm) kan het product horizontaal of onder een hoek geplaatst worden. Er zijn vier bedieningstypen beschikbaar: gemotoriseer met slingerstang, met eindeloos koor maar ook met een hendel op het sluitprofiel. Met een Day en Night plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren.


Aan onderzijde standaard voorzien van een zelfklevende aluminium geleidingsstrip met een hoogte van mm. Donkergrijze ketting voorzien van een witte fluorescerende markering waardoor deze bij schemer beter opvalt. Dit verduisterende plissegordijn Thermo heeft een honingraat stof met aan de binnenkant een verduisterende zilver coating. Verduisterende plisse shades zijn dan weer handig als u een woonruimte volledig wilt. De plisse shades met spankoord hebben standaard twee spandraden aan de.


Met behulp van een handgreep kun je de plisse open en dicht trekken. Als de plissé op een moeilijk bereikbare plaats wordt geplaatst, kun je een bedieningsstang mee bestellen. Geplisseerd gaas is vele malen sterker dan vlak gaas.


Weliswaar is de doorkijk iets minder dan bij de vlakke uitvoering, maar het gaas is beter zichtbaar waardoor men er niet zo snel tegenaan loopt. Bovendien zijn de spandraden die het plisségaas strak houden van ijzersterk nylon gemaakt. Standaard kan men kiezen uit zwart of grijs gaas.


Een VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé combineert totale verduistering met de elegantie en flexibiliteit van een plisségordijn. Bij deze combinatie zitten het verduisterende rolgordijn en het plissé aan elkaar vast. Deze 2-in-1-oplossing is verkrijgbaar in kleuren met een standaard wit plissé.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts