maandag 25 juni 2018

Braun wandklok

Kies uit producten vanaf € 500. Alle wandklokken vind je op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze klok heeft de vorm van een dinerbord , want de middelste cirkel van de wijzerplaat is dieper in de klok verwerkt. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Vergelijk braun wandklokken.

Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Door het contrast tussen de achtergrondkleur en de wijzers is de klok een echte blikvanger aan jouw muur. De analoge klok beschikt over een secondewijzer met een leuk geel puntje. Daarnaast is hij muisstil: je hoort geen getik!


Specialistisch advies nodig? Crescendo-alarm in wit, model BC12W. Weergave van tij alarm, datum en weekdag, binnentemperatuur en. Voor 23:bestel morgen.


Het bedrijf staat voor het ontwerpen van functionele en betrouwbare producten.

Braun Wandklok prijzen vergelijken. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bekijk en download de pdf, vind antwoorden op veelgestelde vragen en lees feedback van gebruikers. Niet alleen de tijd staat op deze digitale klok weergegeven, ook de datum, weekdag, kamertemperatuur en luchtvochtigheid worden vermeld.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bestel simpel jouw klokken online.


Winkel in Rijswijk (zh) of bestel Online. Zowel in zijn (keuken) apparaten en andere productlijnen zoals horloges en klokken. LW collection Klok muurklok wandklok zwart metaal zonder cijfers of letters rond 52cm. BRAUN BNC0Wandklok in wit, bekend door hun tijdloze design.


RADIO CONTROLLED afmetingen: 211x211xmm leverbaar in kleuren: zwart of wit. Vrijdag geleverd € 6 90. Daar word je wijzer van De BCis een moderne wandklok van het merk Braun. Batterijen De klok heeft een diameter van twintig centimeter. De zichtbare wijzers geven de klok een.


Meegeleverde batterij plaatsen en hij zoekt automatisch de juiste tijd. De BNC0is niet alleen een wandklok , maar kan door de uitklapbare tafelstandaard en de alarmfunctie ook prima functioneren als wekker of tafelklok.

Het superieure negatieve LCD-display toont onder andere de tij de alarmtij datum en dag van de week, binnentemperatuur en luchtvochtigheid. Alles in nauwe samenwerking met de design afdeling van Braun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts