woensdag 13 juni 2018

Lijstenmakerij lijstenmaker

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Woondecoratie goedkoop online. Ruim aanbod woondecoratie. Wij zijn uitsluitend op afspraak te bezoeken op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam.


Dit geldt ook voor het ophalen en brengen van bestellingen!

Bij ons kunnen alle lijsten op maat worden gemaakt. Actief op het gebied van lijsten maken en het verzorgen van inlijstwerk. Je kunt dus gerust zeggen dat we weten waar we mee bezig zijn. Onderscheid door gebruik te maken van de beste materialen. Een complete lijstenmaker met wissellijsten op voorraad en maatwerk lijsten.


Een nieuwe showroom, een groter atelier met veel licht, én parkeerplaatsen voor de deur! Bij lijstenmakerij Mellema kunt u ook terecht voor het laten schoonmaken van schilderijen, oude vernis verwijderen en nieuwe vernis aanbrengen.

Een scheur in canvas of andere onvolmaaktheden kunnen wij voor u repareren en op kleur retoucheren. Oude lijsten kunnen wij opknappen, eventueel anders kleuren en openstaande versteknaden opnieuw. Ook lijstenmaker voor Museum Jan Cunen, Jumbo, Loodswezen e. Bent u op zoek naar een lijstenmaker voor een fotolijst, poster lijst, wissellijst, passe-partout, randloze lijst, kliklijst of baklijst op maat?


Voor al uw schilderijlijsten, fotolijsten en posterlijsten op maat. U kunt al uw voorkeuren aan ons doorgeven. Wij bieden u een prachtige assortiment van kwaliteitslijsten. Van strakke moderne basislijsten tot rustieke handgemaakte Italiaanse lijsten. Alle merken woondecoratie.


Onze lijstenmakerij onderscheidt zich door een hoogwaardig vakmanschap. Door gebruik te maken van de beste materialen kunnen wij uw inlijstwerk optimaal tot zijn. Ook zijn er wissellijsten, fotolijsten, kunstkaarten, originele historische landkaarten van Steenwijk en omgeving. Houten lijsten - alle soorten, maten en kleuren. Lijsten en spiegels op maat maken.


Bij KunstSpiegel vind je voor ieder interieur een passende lijst.

Elke lijst wordt vakkundig op maat gemaakt door onze lijstenmakers. Welkom bij lijstenmakerij Martin. Sinds vele jaren hebben wij ervaring als lijstenmaker.


Voor een aantal vaste opdrachtgevers maken wij lijsten die hun afzet in geheel europa hebben. Ook adviseren wij onze klanten graag persoonlijk over een passende lijst voor hun kunstwerk. Ons bedrijf is gevestigd in Oosterbeek. Zowel winkelier als particulier kan bij ons terecht voor het professioneel laten inlijsten van allerhande werk.


Ervaren lijstenmaker Ingeborg Kool biedt advies en een scala aan diverse technieken - zoals inlijsten, passe-partout en conserveren en restaureren - om samen met u tot de perfecte lijst voor uw kunstwerk te komen. Aan deze lijstenmakerij webshop wordt gewerkt – u kunt hier nog niet bestellen. In de tussentijd kunt u bij onze collega’s terecht.


Passepartout- lijstenmakerij. Fotolijsten-wissellijsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts