vrijdag 15 juni 2018

Review fonq

Q is de online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. Wil je weten hoe andere mensen FonQ. Fonq is zeer klantvriendelijk. Reageert op iedere mail terug.


Doet niet moeilijk met verzenden en retouren van producten. Lees onafhankelijke fonQ reviews en beoordelingen van klanten of schrijf zelf een review over fonQ. Kunt u veilig bestellen bij fonQ ? Wat zijn de leukste aanbiedingen. Bekijk hun ervaringen en deel die van jou!


Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle fonQ beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw fonQ review te laten lezen. Igv retour begint alles opnieuw, met weken wachten op terugstorting.


Review fonq

Wij hebben beslist om items te zoeken via fonq en ze elders te bestellen. Elke maand maak je kans op fonQ shoptegoed. Schrijf een goede review en wie weet ben jij de gelukkige winnaar! Goede reviews helpen andere klanten met het maken van de juiste keuze.


We moedigen het schrijven van reviews daarom aan. Zeer slechte ervaring met Fonq. Producten niet ontvangen, direct aan de bel getrokken. Mensen open de dozen alvorens. Wordt niet op de hoogte gehouden van levering de beloofde dagen worden ruim overschreden.


Geen enkel contact vanuit Fonq. Dus hoe mooi dat je een artikel dagen opzicht mag en nog eens jaar garantie op je product. Met een kortingscode kun je nog wel eens geluk hebben. Er zijn al veel reviews geschreven over de belabberde garantie afhandeling bij Fonq. Ondanks deze reviews wilde we toch i. Na een aantal weken werden de stoelen geleverd en bij het uitpakten zagen we dat er van een 9-tal poten de vloerbescherming ofwel weg was, ofwel beschadigd.


Gebruik van deze site, als onderdeel van fonq. BV, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt fonQ. Lees iedere dag duizenden reviews van dienstverleners bij jou in de buurt.


Review fonq

Opiness - Spreekt uit ervaring! Je ontvangt iedere nieuwe FonQ kortingscode of actie via de nieuwsbrief. Iedere week heeft FonQ nieuwe aanbiedingen met heel veel korting op diverse producten.


De klantenservice van FonQ is alle dagen van de week bereikbaar voor al je dringende vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts