vrijdag 22 juni 2018

Antraciet kleur combineren

Vind antraciet kleur het nu op Kensaq. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Laat antraciet terug komen in woonaccessoires, de vloeren of ga voor een drastische aanpak en verf die saaie muur volledig antraciet ! Door de donkere diepe kleur van antraciet is het belangrijk om het te combineren met luchtige kleuren , bijvoorbeeld wit of zilvergrijs. Antraciet keukens passen goed in de huidige trend van donkere kleuren in het interieur.


Voor wie zwart iets te donker is, biedt antraciet een mooi alternatief. Een keuken in antraciet grijs zorgt niet alleen voor een elegant uiterlijk. De donkere tint combineert met een groot scala aan kleuren waarmee u uw eigen, unieke keuken creëert. De kleur wordt veel gebruikt i. Door een lichte en een donkere te kleur te combineren kun je veel verschillende looks maken.


Gebruik je bijvoorbeeld in verhouding meer wit en is antraciet de steunkleur? Of doe je het andersomeer antraciet , weinig wit. Speel hier eens mee en kijk wat bij jou past. Kleur is erg sfeerbepalend voor je interieur van je woonkamer. Ik help je daarom graag met een aantal interieur ideeen bij het inrichten van de woonkamer als het gaat om kleur.


Antraciet kleur combineren

Woonkamer kleuren zijn namelijk nogal bepalend voor de uitstraling van het hele interieur. Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren. Dit kun je doen door je favoriete kleur uit de gekozen kleuren te selecteren en hier een lichte variant van te maken.


Ook kun je een neutrale kleur , zoals grijs, toevoegen aan je interieur kleurenpalet. De zachte rustige kleur vormt de basis van je kleurenpalet en interieur. Met de andere kleuren breng je vervolgens accenten aan. Verfkleuren kiezen en combineren : Online tips en inspiratie. Om een levendig en boeiend interieur te krijgen, is het een goed idee om verschillende kleuren te combineren.


Zo kan je werken met accentwanden of het plafond een andere kleur geven dan de muren. Bij een accentwand kan je gerust kiezen voor een opvallend verfkleur. Wil je rust in jouw interieur kies dan voor grijs. Grijs is zeker niet een vrolijke kleur maar wel heel chique en stijlvol.


Grijs kan juist ook andere kleuren benadrukken in een ruimte en meer laten spreken. Door naastliggende kleuren op de kleurencirkel te combineren krijg je harmonieuze kleurencombinaties. Veel gebruikte combinaties zijn oranje-roo blauw-turquoise en groen-geel.


Om de harmonieuze kleuren tot hun recht te laten komen combineer je ze best met neutrale tinten zoals wit, grijs of zwart. Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren ? Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? Het is een donkere tint van cyaan. Bank Collin is een comfortabele 2-zits bank.


Ga lekker zitten en geniet! De bank is royaal genoeg om met meerdere personen op te zitten. Deze bank heeft een stoere antraciet kleur die makkelijk combineert met bijvoorbeeld cognackleur, aardetinten, groen, wit en beige. Bij vloertegels in antraciet kleuren wandtegels in een licht grijze tint heel mooi.


Als u dan voor de vloertegels een voegmiddel in de tint zilvergrijs kiest, dan sluit het geheel keurig aan. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dan nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Durf te combineren met verschillende stijlen, patronen en kleuren in het interieur.


Op deze manier bereik je ook een sfeervol interieur met veel dynamiek en karakter! Laat je niet leiden door veel gebruikte styling tips maar combineer zelf wat jij denkt dat bij elkaar past. Met een antraciet vloerkleed heb je een tijdloze kleur die in veel interieurs goed tot zijn recht komt.


Antraciet kleur combineren

Antraciet is goed te combineren met moderne meubelen en kleurrijke woondecoratie. Webkarpet levert vloerkleden in veel verschillende uitstralingen, van hoogpolig tot een sisal vloerkleed. Deze kleuren combineren prachtig met grijs. De tijd dat de kleur werd afgedaan als een saaie tint die je maar beter kon vermijden, ligt heel ver achter ons. Grijs siert ieder interieur en menig muur.


Het mixt mooi met verschillende woonstijlen en geeft een huis diepte zonder té uitgesproken te zijn. Om te combineren is taupe een erg makkelijke kleur , het werkt met bijna alles! Taupe neutraliseert harde kleurcontrasten en je kunt het prima gebruiken samen met natuurlijke of felle kleuren.


Als er een donkere variant van taupe in je interieur terugkomt, gebruik dan verder lichte tinten zoals wit of grijs. Soms kan ton-sur-ton ook kleurig staan, maar dan moet je heel voorzichtig zijn met hoe te combineren. De ondertoon van een kleur kan zodanig anders zijn, dat het niet mooi meer is. Terwijl puur grijs een koude kleur is, straalt taupe juist warmte uit.


Daarom is het ideaal geschikt om de rustzones in je huis te accentueren: denk bijvoorbeeld aan de living of de slaapkamer. Warm, sereen en neutraal Taupe is een neutrale en veelzijdige tint die zich makkelijk laat combineren met andere kleuren , meent Isabelle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts