vrijdag 8 juni 2018

Mariefleur servies

Uur Besteld = Morgen In Huis! Bekijk ons unieke assortiment serviezen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Mariefleur servies

Romantische bloemenpatronen en toch fris en modern – herontdek de country-stijl: Geïnspireerd door Monets tuinen in Giverny, veranderen de geaquarelleerde bloemen in krachtig paars of rijk geel de gedekte tafel in een zomertuin. Het fijn gedecoreerde servies van Premium Porcelain is vaatwasmachine- en magnetronbestendig. Wij hebben een uitgebreid aanbod met borden, bekers, koppen en schalen. Ben je op zoek naar hetzelfde servies , maar dan zonder bloemen-patroon. Ook het ontwerp van het servies heeft natuurlijke en organische vormen als uitgangspunt.


Het totaalplaatje is een licht en zomers servies dat goed te combineren is met het Mariefleur Gris en het New Cottage Basic. Dit servies is gemaakt van Premium Porcelain en is vaatwasser- en magnetronbestendig. Gratis verzending vanaf €5-.


The warm rays of sun, a soft whisper in the air and the fragrance of a meadow in bloom as it gently waves in a light breeze - Mariefleur , a romantically playful pattern that catches the magic of a country garden in summer and brings its charming country style into your home. Nieuw Ophalen of Verzenden. Koop en verkoop villeroy en boch servies mariefleur eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Dit merk onderscheid zich door kwaliteit en stijl. Zo begin je vaak met een basisset en spaar je daarna verder tot je alle delen hebt. Ook kan u hier terecht voor alle informatie die u zoekt rond Marie Fleur.


Mariefleur servies

Zo staan we dag en nacht voor u klaar met onze mode-advies. Maar omdat wij nog steeds onze persoonlijke service en advies heel belangrijk vinden, nodigen wij u ook uit om onze winkel te ontdekken aan de ring van Lier! Voor elke gelegenheid is er passend servies , of u nou een feestje geeft aan vrienden of gewoon voor het avondeten met uw gezin.


Als ondergrond voor het gezellige bloem decor van Mariefleur is het servies. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Villeroy Boch Mariefleur Basic eierdop. Show filters Close the filter (0) Products Close the filter (0) Collection. De verschillende onderdelen van Mariefleur hebben elk een andere bloemendecoratie.


Met de zeer gevarieerde collectie van Mariefleur haalt u de zomer in huis. Het familiebedrijf staat al jaren voor passie, design en kwaliteit waar ook jij dagelijks van kunt genieten. Warme zonnestralen en een zacht gezoem in de lucht, vergezeld van de geur van talloze bloemen die zacht heen en weer bewegen in een licht briesje – met het speelse, romantische decor van Mariefleur vangt u de betoverende stemming van een landelijke zomertuin en haalt u de charmante country-stijl in huis. Deze set combineert de vakkundig getekende bloemen van Mariefleur met het tijdloze design van Colourful Life Natural Cotton.


De set bestaat uit dinerborden (cm) en diepe borden (cm). Het servies is zowel magnetron- als vaatwasbestendig. De dinerset van de lijn Mariefleur bestaat uit dinerborden (cm) en diepe borden (cm).


Mariefleur servies

De ongedecoreerde versie van dit servies ’New Cottage Basic‘ kan ook heel goed gecombineerd worden met ‘ Mariefleur ‘, evenals Mariefleur Gris, dat dezelfde patronen heeft in iets andere, meer gedekte kleuren. Deze pin is ontdekt door Stolker Enschede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts