woensdag 20 juni 2018

Osmo antislip terrasolie

Shampoo, sprays en nog veel meer Osmo. Boek uw Hotel in Osma online. Reserveer online, laagste prijzen. Speciaal aanbevolen voor houten terrassen, verlengt de houdbaarheid van het oppervl.


Oliën versterken de natuurlijke tint van het hout (permanent nat effect).

De Anti-Slip Terras-Olie van Osmo is uitermate geschikt voor alle houten terrassen en en trappen buitenshuis. Deze oppervlakken zijn vaak gla maar na behandelen met de Anti-Slip Terras-Olie zal dit niet meer het geval zijn. Ook is het terras na behandeling beschermd tegen schimmels en algen. Geschikt voor geribbelde, gegroefde en in het bijzonder gladde terrasoppervlakken.


Let op dit is een bestelartikel en heeft een langere levertijd. Osmo Hout-speciale oliën zijn hoogwaardige houtbeschermingen op basis van natuurlijke olie voor alle hout buitenshuis. om prijzen te zien.

Dit artikel is niet altijd op voorraad. Houdt rekening met een levertijd van 5-dagen. Het oppervlak is waterafstotend en weer- en UV- bestendig. Osmo buitenbeits Woca beits beitsen blokhut boenmachine boenpads chalet hardwax hardwaxolie houtbeits natuurverf oil olie onderhoudswas onderhoudswax opti set osmo osmo houtafwerking osmo specialist osmocolor.


De antislip terrasolie geeft het houten terras of dakterras een kleurloze en zijdematte uitstraling en is ook Uv-bestendig. Met liter antislip terrasolie is: circa 24mte behandelen. Voordat u de olie aanbrengt is het van belang dat eventuele kleurolie al is aangebracht. Na circa uur is de antislipolie gedroogd.


Osmo Terras olie beschermt en verzorgt houten terrrasen, tuinmeubels en schuttingen van talrijke naald- en edelhoutsoorten, maar ook met drukgeïmpregneerd hout, Vuren, Douglas, Ceder Eiken of Bankirai Osmo Terras olie ook geschikt voor de transparante behandeling van Teak, Eucalyptus of andere hardhoutsoorten. Osmo Olie Anti-slip - liter - Kleurloos. Is uw terras erg glad wanneer het vochtig is?


Kleurloze, zijdematte, afwerking voor buitenhout. Aantal lagen: afwerklaag voor terassen die een behandeling hebben gehad met één van de Osmo kleur oliën. Bij renovatie is slechts laag nodig - schuren niet nodig!


Osmo Terras-Olie beschermt en verzorgt houten terrassen, tuinmeubels en schuttingen van talrijke naald- en edel houtsoorten.

Ook kan deze olie drukgeïmpregneerd hout, Vurenhout, Ceder Eiken, Bankirai en Douglas hout behandelen. Verder is de Terras-Olie ook geschikt voor de transparante behandeling van Teak, Eucalyptus of andere hardhoutsoorten. Schoonmaken, beschermen en anti-slip maken. De olie voedt hardhout en verrijkt natuurlijke houtkleur en is sterk impregneren dus dringt diep in het hout.


Terrasolie Bankirai voor de scherpste prijzen van Nederland. Osmo Speciale Hardhoutspray 0kleurloos 4ml Terug naar overzicht Osmo Speciale Hardhoutspray 0kleurloos 4ml. De Carpentier-Mooren Groep B. Antislip terrasolie voor buiten die tevens extra beschermt tegen groene aanslag. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én je ervaring op onze website te verbeteren.


Door het unieke UV neutralising system TM wordt hardthout extra beschermd tegen schadelijke effecten van UV licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts