vrijdag 13 mei 2016

Wand achter fornuis

Ontdek wat onze beste fornuizen zijn voor jou. Alles voor jouw huishouden. De grootste collectie fornuizen! Fornuizen tegen de laagste prijzen. De keuze voor een matte of transparante uitvoering kan een hele wezenlijke zijn.


Indien u kiest voor transparant glas moet u goed nadenken over de kleur achter het glas. Eigenlijk alleen voor een witte wand een handige oplossing, omdat een (uitgesproken) kleur nu eenmaal niet tijdloos is. Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat.


Eenvoudig online bestelen en gratis levering. Bestel bij de online specialist, met Anti-fingerprint. Achter het fornuis kan de temperatuur behoorlijk oplopen.


Thermisch gehard glas is bestand tegen grote temperatuurverschillen en kan daarom prima achter de kookplaat. Gehard veiligheidsglas is vijf tot zes keer sterker dan niet gehard glas en geeft tijdens montage en gebruik extra veiligheid. Bekijk ons overzicht van rvs achterwanden in populaire standaard maten. Inbouwapparatuur en keuken specialist. Bij een moderne of strakke keuken kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een achterwand van roestvast staal.


Een RVS achterwand is een betaalbare oplossing om de keukenwanden langdurig te beschermen. RVS keukenwanden worden vaak gebruikt achter kooktoestellen. Dit omdat een RVS wand gemakkelijk schoon te maken is. Of je nou op zoek bent naar een glasplaat voor achter je fornuis , een grote wand van aanrecht tot aan het plafon en alles daar tussenin, wij regelen het voor je! Het is belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij de samenwerking.


Wand achter fornuis

Daar doen we bij Glasbestellen. De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad. Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen. Ben je er nog niet helemaal uit hoe je je keukenblad wil vormgeven?


Transparant plexiglas biedt de mogelijkheid om de achterwand aan de achterzijde te verlichten, dit geeft echt een prachtige uitstraling aan de keuken. Met led-strips kan de verlichting prima achter de plexiglas achterwand worden weggewerkt, vanwege de levensduur hoeft de verlichting niet vervangen te worden. Spatschermen voor de keuken (9Artikelen) Onze spatschermen van glas of aluminium geven een luxe uitstraling aan je keuken, achter de kookplaat of gootsteen. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment fornuizen. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Wand achter fornuis

Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen! Altijd korting op je basisverzekering. Een achterwand van roestvrijstaal bestaat uit een RVS plaat.


Deze wordt het vaakst achter het kooktoestel geplaatst. Dit is ook de plek waar het meeste vuil op de wand komt te zitten. Vet, vuil, vocht en etensresten blijven al snel op de wand achter. Koken gaat immers gepaard met knoeien en spetteren, hoe netjes we het ook proberen uit te voeren.


Glasplaat achter het fornuis. De gekleurde keukenachterwanden zijn leverbaar in zowel hoogglans als gematteerd glas. De maat 900x700mm is afgestemd op de meest gangbare modulemaat van keukens. Alle glazen keukenachterwanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en daardoor hittebestendig, ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis!


De standaardmaat voor een glaswand achter het fornuis is 90x70. Keukenglas levert en plaatst glazen keukenwanden in deze maat, maar ook in alle andere gewenste maten tot een lengte van 3. Wij leveren maatwerk en bieden een A tot Z service. Neemt u gerust een kijkje op onze website Keukenglas.


Koop en verkoop achterwand fornuis eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Nieuwe RVS achterwanden voor achter een fornuis 1en 100cm.


Voor onze nieuwe keuken moeten we nog steeds een beslissing nemen wat we achter het fornuis willen, dwz het stuk tussen het (vrijstaande SMEG) fornuis en de afzuigkap. Nu voelen we wel wat voor een geharde glazen plaat. En deze dan in een grijzige tint. Onze keuken is hoogglans wit met een antraciet cesarstone blad.


In het roestvrijstaal uitgevoerde achterwand van BORETTI geschikt voor plaatsing achter een 1cm. De AWH1is het hoge model in de maatvoering van 1cm. De Zambala keuken achterwanden en spatwanden zijn speciaal ontworpen om te gebruiken achter een fornuis of spoelbak.


Ze zijn licht, vormvast, hitte - en waterbestendig. Bij gebruik achter een gasfornuis raden wij aan om een glazen backboardsaver te plaatsen ter bescherming van de keuken achterwand. De tijd van een achterwand die helemaal werd betegeld met 15×15-tegels ligt ver achter ons. Allerlei designontwikkelingen hebben ertoe geleid dat een volledig betegelde achterwand even helemaal niet meer in is.


Tegelijkertijd zien we dat er steeds minder keukens met bovenkastjes komen. Daardoor ontstaat een keukenblok met een bijna kale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts