dinsdag 10 mei 2016

Cubola zonwering

Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 70. Binnen de maten zijn alle (ook ongelijke) maten mogelijk, zo vormt bv.


Cubola zonwering

Luxe overkapping zonwering die in (bijna) iedere situatie te plaatsen is. Half vrijstaand tegen de gevel of volledig vrijstaan enkel of gekoppeld. Deze unieke zonwering is door het design moeiteloos in iedere woonomgeving in te passen.


Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Daarnaast is dit type zonwering voorzien van een strakke uitstraling en daardoor uniek in zijn soort. Dit systeem kan zowel vrijstaan als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd.


Cubola zonwering

Meer weten over deze veranda met zonwering ? De luxe vrijstaande zonwering die in (bijna) iedere situatie te plaatsen is. Zoals u mag verwachten, is deze vrijstaan aan de gevel en op een muur te monteren. Daarnaast is het mogelijk deze aan alle vier de zijden naar wens te koppelen met inwendige koppelstukken. Het gaat hier om een vrijstaande zonwering voor bescherming tegen zon en regen. Groot voordeel van deze zonwering is de mogelijkheid om de hellingshoek van het doek traploos (elektrisch) te regelen.


Afgeleid van het Italiaanse woord ‘cubo’, dat kubus betekent. Natuurlijk zijn alle andere ral kleuren tegen een meerprijs te leveren. Lamellenoverkapping ( Terrasscherm ) Een mooi product voor een gezellig buiten leven. De unieke lamellenconstructie opent en sluit eenvoudig met een afstandsbediening. Cubola , de veelzijdige design zonwering.


Cubola zonwering

Bazelmans veruit de goedkoopste van het land GRATIS geleverd door heel Nederland vanuit Helmond. Het is een type zonwering voorzien van een modern. De vrijstaande luxueuze zonwering die in (bijna) iedere omstandigheid te plaatsen is. Door het Design is deze unieke zonwering moeiteloos in te passen in iedere woonomgeving.


Het verlengt uw avonden buiten en weert de scherpe zon. Vervolgens is deze zonwering voorzien van een strakke uitstraling. Eindeloos te koppelen aan alle zijden en vrijstaan tegen een gevel of op een muur te plaatsen. Bij Soleado Zonwering kun je terecht voor zonwering , overkappingen en rolluiken.


Wij werken uitsluitend met Nederlandse leveranciers, die staan voor kwaliteit en. Ongekoppeld is de maximale afmeting x meter bij een maximale hoogte van meter. Bovendien is deze zonwering voorzien van een strakke uitstraling. Deze heeft een vrije overspanning tot maar liefst m. Een vernieuwing in een toch al vernieuwde zonwering.


De prijzen zijn voor uw afmetingen zijn makkelijk aan te vragen via ons contactformulier. Ik wil meer info over de Cubola. Voor deze systemen kan u terecht bij onze dealer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts