maandag 16 mei 2016

Voetbal behangpapier

Kies uit verschillende motieven of maak je eigen fotobehang. Kwaliteit – op maat gemaakt. Alles om te klussen op beslist.


Als voetballer wil je niets liever dan je eigen kamer in te richten met voetbal accesoires. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot winkels waar we met plezier onze klanten te woord staan.

Schiterend fotobehang met je eigen foto? Bestel het direct online, Repro. Kies een van onze prachtige voetbal ontwerpen. Hieronder zie je inspiratie en voorbeelden van behangpapier met foto’s rond het thema voetbal. Laat je inspireren of gebruik onze editor om jouw eigen behang te maken met een foto van jouw eigen keuze, en voor jouw eigen ruimte, op maat!


Fotobehang met een patroon van voetballen op een witte achtergrond. Mooie kwaliteit print of foto en de kwaliteit van het behangpapier zelf is heel goed en stevig.

Behangpapier online kopen! Met een sport behang geniet je kind dagelijks van zijn eigen slaapkamer. Vind de beste selectie voetbal behangpapier fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit voetbal behangpapier voor de dutch luidspreker markt bij. Onze stylistes helpen u graag aan een gratis uitgebreid advies op maat en een kopje vers gemalen koffie.


Elke behang bestelling vanaf euro wordt g ratis verzonden ! Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! TinkleCherry voetbal behang voor sportieve kids. Het leukste voetbal behang ter wereld! Dit hippe voetbalbehang heeft een foto van een voetbal en van een retro bal. Gaaf voor de slaapkamer van jongens en meiden.


Het behang is verkrijgbaar in de kleuren wit, groen en blauwgrijs. Voor alle voetbalfans is dus wel een passend kleurtje te vinden! Voetbal , met een inspirerend motief,. Wij zorgen ervoor dat het Camp Nou of die mooie actiefoto van Messi (het idool van uw kind) levensgroot wordt geprint op maat voor het formaat van uw muur.


Voor een Ajax-supporter beplak je de muur met Ajax behang. Klik op een thema voor meer informatie.

Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Bovendien kunnen we behang maken van je eigen foto, of een foto van een fotobank. Vind de beste selectie behangpapier voetbal fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit behangpapier voetbal voor de dutch luidspreker markt bij.


Met dit foto posterbehang op je muur waan je jezelf in een echt stadion. Walltastic is een muurbekleding op basis van behangpapier en bedekt een muur met een oppervlakte van op meter. Elk ontwerp bestaat uit stukken. Daardoor is het gemakkelijk aan te brengen en flexibel naar de oppervlakte die bedekt moet worden.


Elk stuk is opgerold net zoals gewoon behangpapier en wordt geleverd in een doos. Goedkoop mooi behang kopen? Alle prijzen worden getoond inclusief BTW.


Om je kamer een sportief uiterlijk te geven, bekleed je de muur met een behang met jouw favoriete sport. Niet alleen voetbal behang, maar ook fotobehang met surfers in de oceaan, mountainbikers en kunstzinnige trucs met een skateboard zijn verkrijgbaar om je muur te versieren. Creëer meer sfeer in een kamer met fotobehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts