maandag 23 mei 2016

Doorzichtig raamfolie

Doorzichtig raamfolie

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. In groot en klein formaat. Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast.


Doorzichtig raamfolie

Uiteraard is ook dit door doorzichtige glasheldere plakfolie geschikt om op ramen te plakken. Het transparante raamfolie gaat een lange tijd mee. Het raamfolie beschikt over een sterke kleeflaag en zal niet snel loslaten. Vraag dan eerst bij jouw glasleverancier naar de mogelijkheden voor het plaatsen van raamfolie.


Dit in verband met eventuele thermische breuken! Mocht het zelfklevende raamfolie na ontvangst om wat voor reden, toch niet bevallen. Dit doorzichtige folie wordt voor jou custom-made van de rol op maat gesneden. Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit.


Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland.


Vandaag besteld = morgen in huis. In hoofdlijnen zijn er twee soorten raamfolie : zelfklevend raamfolie en statisch raamfolie. Het zelfklevende raamfolie hecht aan het raam middels een plaklaag. Het statische raamfolie bevat geen kleeflaag, dit folie hecht aan ramen door middel van een statische reactie. U kunt de transparante raamfolie makkelijk online bestellen in onze webshop.


Ook is de raamfolie makkelijk te plakken, bevestigen of aanbrengen. Wij kunnen de raamfolie bedrukken met bloemen, decoraties, eigen ontwerp en teksten, foto’s, logos en letters, naam en huisnummer, strepen, camerabewaking en bewegwijzering, planten en natuur of. De raamfolie wordt kosteloos voor u op montage-maat gesneden.


Het enige wat u hoeft te doen is het raam opmeten (het glasgedeelte). Gekleurd raamfolie in effen uni kleuren kopen? Het kleurenfolie is een licht doorlatende folie. Gebruik het licht gekleurde folie niet als verduisteringsfolie, het folie verduistert wel, maar niet voldoende. De kleuren folies dienen met name voor raamdecoratie.


Outletverkoop van doorzichtig zeil. De duurzaamste uitvoering, glashelder en u. Diverse diktes, breedtes en uitvoeringen. Dan hebben wij ook nog wat folies met abstracte vormgevingen zoals raamfolie met strepen, met rondjes en ruitjes. Houd je van kleuren dan kun je ook voor een gekleurd glasfolie gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het glas in lood of het gemoffelde glas.


Wij verkopen ook gekleurde doorzichtige kleeffolie voor op ramen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek ons ruime assortiment! Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.


Spiegelfolie is dé oplossing als u inkijk wilt voorkomen. Door inkijkwerende folie op uw raam is inkijk niet meer mogelijk. Gratis bezorging vanaf €20.


Soorten Zonwerende raamfolie Silver en Sentinel Silver OSW Het verschil is dat de Silver alleen binnen toegepast kan worden en de Sentinel Silver OSW is de buitenfolie. Daarnaast kun je ook kiezen voor een kleurrijke raamfolie waar je niet op uitgekeken raakt! Raamfolie vind je bij TafelzeilOnline. Door onze laagste prijsgarantie ben je met al onze producten goedkoper uit dan bij de concurrent. Daarnaast bieden wij je een ruim assortiment aan raamfolie waar jij altijd in slaagt!


Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk raamfolie op maat kopen. Praxis heeft namelijk vaak een raamfolie aanbieding en speciale acties.


Elke raamfolie aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de raamfolie aanbieding van deze week is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts