woensdag 25 mei 2016

Prijs monumentenglas

Levering van alle DaVinci beglazing. Alles voor het plaatsen van glas. Kit, glaslatjes en celband. Zeer scherpe Groothandel prijzen. Online Veilig en Snel Bestellen.

Wij Bezorgen Door Heel Nederland. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen! Altijd korting op je basisverzekering.


In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect in de sponning past. Monumentenglas in modellen online te bestellen.

Voor enkel monumentenglas van mm dik, liggen de kosten rond de € 5- per m². In dit glas zit dan wel een met gas gevulde spouw van mm die zorgt voor een hoge isolatiewaarde. Er is ook enkel monumentenglas met een coating. Beide geven geen reden tot reclamatie. U kunt gemakkelijk online het meest voorkomende monumenten glas bestellen voor een aantrekkelijke prijs.


Door de nauwe samenwerking zijn wij in staat u deze beglazing tegen scherpe tarieven te leveren. DaVinci Glas heeft aantoonbaar het grootste monumentenglas assortiment van Europa. Neemt u gerust even een kijkje op onze website, waar u onder meer informatie vindt over ons monumentenglas. Hier kunt u, indien gewenst, direct een vrijblijvende offerte aanvragen.


Wij garanderen u altijd het beste werk tegen een aannemelijke prijs. Subsidie op monumentenglas ? Mocht u zich afvragen of u recht heeft op subsidie voor uw monumentenglas ? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Zei kunnen precies vertellen op welk type monumentenglas u subsidie krijgt.


Idem voor composities in dubbel glas Noble, Castle, Goethe. Andere spouwbreedten en zwarte of witte afstandshouder zijn beschikbaar.

Speciaal voor monumentale panden levert De Kozijnendokter zogenoemd monumentenglas. Dit glas zorgt dat uw karakteristieke gevelaanzicht gewaarborgd blijft. Ook monumentenglas is in isolerende varianten verkrijgbaar, met de prestaties van HR glas. De dikte van het glas varieert namelijk van tot mm. Kies je voor dubbel monumentenglas dan ligt de prijs tussen de €2en €2per m².


Voor bijzondere objecten welke met zorg geïsoleerd moeten worden kiest u voor Spacia extra dun isolatieglas (mm) of Insulight Klassiek met diktes vanaf mm. Machinaal monumentenglas of mondgeblazen monumentenglas. Het monumentenglas is een blank glas met een wiebeltje erin, hierdoor doet het glas ouder aan als dat het daadwerkelijk is. We hebben Restover 3mm in de varianten normaal en plus.


Waar moet je op letten als je met glasisolatie aan de gang gaat in een monumentaal pand? Enkelglas met coating, Gelaagdglas met coating, Dun isolatie glas, Vacuüm glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts