vrijdag 20 mei 2016

Krasvaste verf trap

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Krasvaste verf trap

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


Krasvaste verf , legio aan toepassingen. Je moet denken aan vloeren, tafels en trappen. Die zijn gevoelig voor krassen. Als je hiervoor een kras vaste verf neemt, blijft het resultaat mooier.


Krasvaste verf trap

Dus een slijtvaste verf is ook een kras vasteverf. Een trap verven doe je natuurlijk het liefst met sneldrogende verf. Zo kun je de trap snel weer gebruiken.


Deze verf kost echter wel veel meer dan een ‘potje van de bouwmarkt’. Deze Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin is gewoon precies ontwikkeld voor de houten trappen die veel te voortduren krijgen in hun leven. Beste verf voor houten trap. Bij onze verftesten winnen vaak Sikkens en Sigma en dat is niet voor niets.


Deze traplak op waterbasis en polyurethaan is goed reinigbaar, krasvast en niet vergelend! Trap verven , Hoe kan ik het beste een trap schilderen? Wij geven je tips en tricks. Gebruik altijd een slijt en krasvaste verf voor het verven van je trap.


Dit kan een Sigma trapverf of een Sikkens trapverf zijn. Verf op terpentinebasis op de trap. Wilt u liever geen watergedragen verf voor op de trap gebruiken, maar verf op terpentinebasis, dan raden wij u aan om als grondverf de Sikkens Rubbol Primer of de Favorit LGX Grondlak te gebruiken en als afwerklaag de Sikkens Rubbol Finura Satin of de Favorit LGX Urethaan satin.


Krasvaste verf trap

De antwoorden op deze vragen lees je in dit blog, plus gouden tips van onze verfspecialist om je trap te verven. De trap verven , er komt nogal wat bij kijken. Online doe je ideeën op, je denkt na over welke kleur je voor de trap kiest en je wint advies in. Het liefst wil je slijtvaste en antislipverf voor je trap. Gebruik voor het verven van traptreden een matte krasvaste verf.


Naast de antislipverf zijn er meer redenen waarom deze trapverf dé nieuwe perfecte verf is jouw trap ! De experts van Verfwebwinkel leggen het uit. Deze verf is extra hard en een stuk minder schadelijk voor het milieu. Lees in dit GAMMA stappenplan hoe je netjes en eenvoudig je trap verft. Ideaal op houten trappen en vloeren, om slijtage te voorkomen en daar zo lang mogelijk op een mooie manier gebruik van te kunnen maken. Trap schilderen met watergedragen of alkydverf?


De beste trapverf die slijtage tegengaat is voorzien van extra toevoegingen zoals polyurethaan. Dat maakt de verf veel meer duurzaam en harder, waardoor je minder snel last zal hebben van krassen en slijten. Voor het schilderen van een trap moet je een krasvaste lak gebruiken. De belangrijkste component in krasvaste lak is Polyurethaan. Deze zorgt voor de stevigheid die je nodig hebt voor trappen en zit in meerdere verschillende producten.


In deze video leg ik je alles uit over het schilderen van een trap en wat je precies moet gebruiken. Elke verfsoort heeft zijn eigen eigenschap. Daardoor moet je ook altijd goed kijken waar je de verf voor gaat gebruiken. Zo is een kras vaste verf vooral belangrijk bij projecten die tegen een stootje moeten kunnen.


Kras en slijtvaste verf gebruik je bijvoorbeeld om een keuken te verven of als je de trap opnieuw wilt. Slijtvaste verf is belangrijk voor plekken waar veel wordt gelopen. Tips achteraf: Om de trap minder glad en daarmee veiliger te maken is het mogelijk om de trap af te werken met Glitsa Trappenlak Antislip.


Ook krasvaste verf is voor. Deze breng je als laatste aan, op dezelfde manier als de rest van de verf , waardoor de trap stroever wordt. Denk eraan dat je bij een kale trap eerst een primer op waterbasis gebruikt. Een water gedragen verf vergeelt namelijk niet ten opzichte van een verf op alkydbasis. Trap ontvetten, schuren en plamuren.


Begin eerst met ontvetten. Wanneer de treden zijn opgedroogd kan je beginnen met schuren. Is de ondergrond ruw en delen verf laten los, ga dan eerst met de verfkrabber resten losse verf verwijderen.


Een trap is een praktisch element in je huis, die je met een likje verf een heel eigen karakter kan geven. Vaak is het mooi om de trap te verven in een lichte kleur, omdat het trapgat meestal vrij donker is. Histor heeft speciale antislip trapverf die zeer kras- en slijtvast is, waardoor je trap langer mooi blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts