dinsdag 17 mei 2016

Trae lyx projectlak mat

Voordeligste verf webshop. Trae-Lyx Projectlak Mat geeft de vloer de uitstraling van een olievloer maar met het gemak van een lakvloer. Trae Lyx Parketlak Ultra mat behoort tot een nieuwe generatie 1K lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid en chemicaliënbestendigheid. TRAE LYX PROJECTLAK is een waterverdunbare componenten lak op polyurethaan basis.


Trae lyx projectlak mat

De lak heeft een optimale slijtvasthei krasvastheid en chemicaliën bestendigheid. Deze krachtpatser is speciaal ontwikkeld voor houten vloeren die erg intensief belast worden. Trae Lyx Projectlak Trae Lyx Projectlak is een watergedragen 2-componenten parketlak. Trae - Lyx Parketlak - Mat - ltr. Wilt u toch liever olie gebruiken voor uw vloer of meubel, bekijk dan het ‘ Trae Lyx olieprogramma.


Net als de andere producten van Trae Lyx bevat de parketlak weinig oplosmiddel. De lak is geschikt voor lichte, donkere en gekleurde vloeren. Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. De matte lak geeft de vloer de uitstraling van een olievloer, maar met het gemak van een lakvloer. TRAE - LYX PROJECTLAK is bestand tegen de meeste chemicaliën en is leverbaar in zijdeglans, mat of hoogglans.


Gebruikte product(en) Trae Lyx Grondlak ltr Super te verwerken. Trae Lyx Naturel ltr Top product echt mat lijkt net onbehandeld. U heeft de keuze tussen een matte , een zijdeglans of een hoogglans laklaag. Deze lak is vanzelfsprekend thuis te gebruiken, maar wordt voornamelijk aanbevolen voor gebruik in winkels, kantoren en dergelijke. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Trae Lyx projectlak beschermt namelijk vloeren die zwaar belast worden. Het bijzondere aan deze lak is, dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. The TRAE LYX line is a complete line of products for the finishing of wooden floors, parquet floors and furniture. This site introduces you to high quality oil products that give your floor or furniture a rustic and natural look and feel. Mat , Zijdeglans, Hoogglans.


Trae lyx projectlak mat

Eigenschappen: Glansgraad: mat , zijdeglans en hoogglans (de uiteindelijke matheid wordt bereikt na volledige doordroging van dagen). Lees de volledige productomschrijving. Trae lyx projectlak is een hoogwaardige niet vergelende componenten lak met een hoge slijtvastheid. Te gebruiken voor houten vloeren en trappen die zeer intensief belast worden. De Projectlak mat geeft het uiterlijk van een olievloer en het gemak van een lakvloer.


Ruim assortiment Trae Lyx. TRAE LYX NATUREL is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit. Bestel je Krasvaste blanke lak bij Werken met Merken. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs.


Trae lyx parketlak is een waterverdunbare, componenten polyurethaan lak. De laklaag is zeer helder, vergeelt niet en geeft het hout een neutraal en een egaal uiterlijk. Het is zeer slijt-, kras- en stootvast en heeft een hoge bestendigheid tegen chemicaliën. Producten Totaal: € Zoeken. Vergelijkbare zoekopdrachten voor trae lyx gamma.


Trae lyx nature kan worden aangebracht op diverse soorten parket en houten vloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts