donderdag 26 mei 2016

Antraciet wash beits

Bestel steigerhout Antraciet Wash online tegen de Laagste Prijs! Voor de laagste prijs op Beslist. Van Beginner tot de Serieuze Visser. Steigerhout Beits Antraciet - Wash.


Het hout krijgt de charme van doorleefd hout, zoals oude steigerplanken. Door de transparante werking van het steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar.

Bij GAMMA heb je veel keuze. Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen. Zo hebben we in ons assortiment dekkende buitenbeitsen, mooie transparante beitsen en varianten in moderne grey wash tinten.


Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven. Beschermende beits voor zachthout. Het betreft een oplosmiddelhoudende beits van echt ouderwetse topkwaliteit!


Begin met droog hout, dat stofvrij en vetvrij moet zijn. Vooraf schuren is niet nodig voor de opname en duurzaamhei want wij hebben de meubelen al helemaal geschuurd voor u. Je steigerhout meubels worden echte blikvangers met een wash.

Een beits op waterbasis waarmee je de houtnerf accentueert en je meubels een trendy en decoratieve afwerking geeft. Wash is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en eenvoudig aan te brengen met een blokwitter of kwast. Verkrijgbaar in grey, white en andere prachtige kleuren. Zo vind je voor iedere toepassing de geschikte beits.


Zorg dat je voor je gaat beitsen de juiste spullen in huis hebt zoals alle rollers, kwasten en spatels. Wil je graag de natuurlijke kleur van hout benadrukken, kies dan voor een mooie transparante beits in bijvoorbeeld de kleur mahonie of eiken. In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits. Bij Praxis kun je kiezen uit diverse kleuren dekkende beits , bijvoorbeeld zwart, grijs of antraciet beits.


Bij KARWEI vind je verschillende binnenbeits kleuren. Bovendien vind je in het assortiment beits van verschillende merken, zoals de Cetabever binnenbeits. Met de binnenbeits creëer je verschillende effecten. Populair is de binnenbeits grey wash. Een binnenbeits met grey wash zorgt ervoor dat elk meubel een stoere look krijgt.


Verol steigerhoutbeits is een antraciet , top kwaliteit beits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het accentueert de houtnerf, beschermt uw tuinhout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Tenco steigerhoutbeits is een transparante beits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Blik Beits antraciet wash. Beitsen is het aanbrengen van een transparante of dekkende laag om vezels van bijvoorbeeld hout te beschermen en een mooi uiterlijk te geven.


Geschikt voor binnen en buiten.

Deze beits is dekken heeft een matte finish en dringt goed in het hout door waardoor het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden. Dekkende beits kopen bij HORNBACH. Als je met verf en een kwast aan de gang wilt gaan om het houtwerk in en rond je huis op te knappen kun je verf gebruiken, maar ook dekkende beitsen.


Het voordeel van dekkende beitsen is dat het in het hout dringt zodat het hout beter beschermt wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts