maandag 30 mei 2016

Onderzetters design

Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Bekijk onze topdeals en bespaar. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor pannen kies je een grote, stevige onderzetter van bijvoorbeeld kurk of gietijzer.


Voor glazen of kopjes is een kleine onderzetter van bijvoorbeeld hout of vilt een goede.

Pannenonderzetters Bescherm uw meubels in stijl met onze praktische onderzetters ! Een ideale manier om tevens meer kleur en patroon toe te voegen aan uw tafelsetting. Uw mooie tafel beschermt u natuurlijk het liefst tegen kringen en andere vlekken. Maak een keuze uit populaire Scandinavische merken als Åry Home, Almedahls, George Jensen, Sagaform en vele andere.


Ze zijn stoer, uniek en duurzaam. De design onderzetters bij ons uit de collectie komen wat dat betreft op meerdere manieren goed van pas. Ontdek de diverse mooie modellen, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u een goede keuze maakt.

In rond of of vierkant, net als in zwart en wit en de andere mooie kleuren. Nieuw Ophalen of Verzenden. De Muuto onderzetters zijn robuust en elegant. De stoere groeven geven een mooi contrast met de natuurlijke patronen en structuren van het marmer. Als woonaccessoire komen ze nóg beter tot hun recht.


Kies uit 2producten vanaf € 00. Een niet te missen accessoire voor in je keuken of eetkamer, in een mooi design jasje. Design onderzetters van Musthaves. Eigen dierenfoto bedrukt op DESIGN onderzetters Handgemaakte onderzetters bedrukt met een digitaal bewerkte foto van je eigen hon kat of paard.


Zo creëer je een speciale gedekte tafel. Stel je eigen set samen (de onderzetters zijn van een ander materiaal gemaakt als de placemats die je ook met eigen foto kunt bestellen). Ben je op zoek naar design onderzetters ? In ons assortiment vind je allerlei verschillende varianten.


Van onderzetters met foto tot design onderzetters. Maar je vind er ook hele grappige soorten, waarmee je spelletjes kunt spelen of die lijken op iets heel anders. Met deze mooie onderzetters in huis wil je jouw visite graag van een drankje voorzien.

Met onderzetters van Zazzle heb je echt iets unieks om je dranken op te zetten. Deze unieke onderzetters zijn gemaakt van 1 wol. Ga op zoek naar die ene perfecte onderzetter om je meubilair te beschermen! Zeker is dat het heel gezellig staat op tafel en helemaal passend is in jouw gecreëerde sfeer.


Bedrukt met diverse strakke designs. Onderzetter karton rond design your own full color 10x. Productspecificaties:- Diameter. Gemaakt van gerecycled rubber. Stoer, strak en robuust design.


Uniek als Rotterdams cadeau of souvenir. Ze hebben een praktische functie, maar ze hoeven absoluut niet saai te zijn. Bij Xenos hebben we onderzetters met leuk design voor zowel pannen als glazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts