vrijdag 20 mei 2016

Karlsson klok flip

Kies uit producten vanaf € 899. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Haal vandaag nog die wandklokken in huis.


Mooie strakke klok , bijna geruisloos, alleen als er een heel uur omslaat hoor je iets. Voelt gedegen aan en is een echte eye-catcher voor je interieur. Ik heb dit product gekocht nadat ik op verschillende sites reviews heb gelezen.

Opzich geen ramp want het komt in de woonkamer te staan. Karlsson Klok - Mini Flip - Wit. Zo raak je nooit meer de tijd kwijt. Een unieke klok met een retro uitstraling. Daar is de bekende flip klok van karlsson met weer een andere look.


De zwarte display en de afgeronde vorm geven deze klok een stoere retro look. Het voorbijgaan van de minuten gaat met deze klok niet meer ongehoord. De ideale klok voor op kantoor of een ouder iemand die graag duidelijk wil zien welke dag en datum het is.


Wanneer er een minuut is verstreken klapt er weer een blaadje om, zo flippen de minuten voorbij.

Als je liever niet naar het geluid van een klok wil luisteren kun je ook kiezen voor een stille klok. De minuten en uren worden weergegeven op zwarte platen, die elke minuut en uur zullen omslaan. Wij hebben geen gebruiksaanwijzingen en de alarmclock werkt niet wat doen wij fout. De bekende besteller flip no case klok van karlsson in een nieuwe kleur! Fris wit met ook een basis in mat wit.


Vind jouw specifieke model en download de handleiding of bekijk de veelgestelde vragen. Bij de klokken wordt aangegeven of het een volledig stil exemplaar is of dat er een zacht tikkend geluid te horen is. Daar kunt u dus rekening mee houden bij het kiezen van een klok voor bijvoorbeeld de studeerkamer of de woonkamer.


Wandklokken in vele kleuren en vormen. Minimalistisch design, maximaal stijlvol! Het ontwerp doet denken aan oude retro exemplaren, maar de klok is helemaal van deze tijd. Extra handig is dat je Flip zowel aan de wand kunt bevestigen, als op tafel kunt zetten! In gebroken wit met goudkleurige details en met een afneembare cover straalt Flip een al al stijl uit.


Geen standaard klok , maar een tafelklok waarbij elke minuut de cijfers flippen naar de juiste tijd. Het brede frame zorgt voor een frisse look op je tafel of bureau. Met de producten van Kårlsson, zoals de boxspringlijnen Autentik, Attraktiv en Unik geniet je van betrouwbaar vakmanschap en ervaar je slaapcomfort in zijn meest.


Koop nu en verfraaien van uw huis! Deze klok werkt op batterijen.

Het merk staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige klokken. Voor 23:bestel morgen in huis. Dit houdt in dat de klok geluidloos om flipt naar de volgende minuut. De klok is ideaal voor op je nachtkastje of bureau.


Door de 24-uurs weergave weet je altijd hoe laat het is. Je krijgt jaar garantie op alle klokken. Elke keer als er een minuut of uur verstrijkt, dan klapt er een nieuw kaartje om. Zet dit bijzonder leuke klokje op tafel of hang hem aan de muur.


Van speelse kinderklok tot stoere wandklok en van grote wereldklok tot industriële stationsklok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts