maandag 23 mei 2016

Vloerlak met kleur

Vloerlak met kleur

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen! Altijd korting op je basisverzekering.


Vloerlak met kleur

Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. TRAE LYX KLEURBEITS geeft houten vloeren en meubelen een fraaie natuurlijke uitstraling.


De kleuren zijn met elkaar te mengen, zodat men een kleur naar eigen wens kan. Foto Giny Hafkenscheid – Enting (Schipborg): “Eerst op kleur gebracht ( klein beetje titaanwit , heel klein beetje rauwe omber en een heel klein beetje dodekop, gemengd met Moose Farg skydd – F- type) daarna drie keer gelakt met Topp matte vloerlak ” Vloer lakken met Topp matte zweedse vloerlak. Topp vloerlak kunt u zeer eenvoudig. Met deze harde zijdeglans lak geef je deze een zeer slijtvaste afwerking.


Bijvoorbeeld in een traditionele kleur zoals ossenbloedrood of een kleur die past bij een moderne inrichting. Vloerlak PU Zijdeglans is ook te gebruiken om een keuken of kozijnen slijtvast af te werken. Bekijk onze Trae Lyx lakken van topkwaliteit, net als andere merken zoals Glitsa en Trae Lyx. Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en de lak waar je naar op zoek bent. Een mooie transparante lak voor een kras- en slijtvaste afwerking of in combinatie met een kleurbeits voor de kleur waar je naar zoekt.


CetaBever transparante vloerlak is een watergedragen lak op basis van polyurethaan-dispersie, verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdeglans. Glitsa Vloerlak (acryl) Glitsa Parketlak (acryl) Glitsa Parketlak PT. Verf betekent niet alleen kleur , verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Trae-Lyx Vloerlak Mat bestellen bij Verfwinkel.


Vloerlak met kleur

Deze website maakt gebruik van cookies om bezoekers te herkennen. Dit helpt ons om jou de best mogelijke gebruikservaring te bieden en de site continu te verbeteren. Als je verder surft op deze site, stem je automatisch in met ons gebruik van cookies. Heb je te maken met een zacht houten vloer (bijvoorbeeld vuren of grenen)?


Breng drie lagen zijdeglans vloerlak of eiglans vloerlak aan voor een kleurloze, transparante of houtkleurige afwerking. Schuur tussen de lagen door de vloer altijd even licht op en maak het geheel stofvrij met de zachte bezem. Liever een dekkend resultaat?


Dit is op zich een sterk product, het is echter wel gemaakt als base coat - clear coat systeem. Men schildert dus eerst de vloer dekkend met deze isolerende verf en daarna kiest men de gewenste blanke vloerlak om het af te werken, van ultramat tot hoogglans. Zie voor meer specifieke uitleg het betreffende product. De lak beschermt de vloer tegen water, vuil en verwering. Daarnaast is de lak kras- en slijtvast en kan de lak dus tegen een stootje.


De terpetinegedragen lak is makkelijk aan te brengen. Niet alle kleuren zijn op voorraad! Koopmans Vloerlak PU is een slijtvaste component vloerverf voor vloeren, trappen en dergelijke binnen met een zeer hoge slijtvastheid. Koopmans vloerlak PU is een dekkende lak op basis van polyurethaan alkydhars, verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdglans. De oude en de nieuwe Flexa strak in de lak kleuren zijn te mengen in de Flexa Pure- en Sikkens lakken.


Bekijk alle kleuren van Flexa strak in de lak - kleurenwaaier. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Bestel voordelig bij Verfwebwinkel.


Voordelig Glitsa vloerlak kopen in verschillende houtkleuren doe je bij Verfwebwinkel. Wil je de trap liever in een transparante kleur of houtkleur? Voor een kleurloze afwerking is Glitsa Trappenlak zeer geschikt. Na het kiezen van de juiste verf, kan er begonnen worden met het schilderen van de trap.


Bestaande laklagen goed mat schuren. De Trae Lyx Vloerlak goed gelijkmatig verdelen. Om een duurzame bescherming op te bouwen voor jouw kale parketvloer dien je minstens lagen Vloerlak aanbrengen met een verbruik van -mper liter. Onderhoud jouwTrae Lyx Vloerlak vloer goed! Herstel eventuele beschadigingen of gaatjes met kneedbaar hout.


Nu kun je de vloer gaan afwerken, waarbij je kunt kiezen uit twee methodes: transparant of dekkend. Bij deze afwerking blijft de houtnerf zichtbaar, ook als je voor een felle kleur kiest. Gebruik hiervoor een binnenbeits en vloerlak op waterbasis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts