vrijdag 13 mei 2016

Grote spiegels met lijst

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Wandspiegels, make-up spiegels en andere spiegels bij home24. Spiegels Met Lijst voor bij u thuis.


Koop hier goede kwaliteit voor een voordelige prijs!

Ook barok, pas- en grenen spiegels worden aangeboden en gezocht. Als u het niet fijn vindt om de spiegel in het zicht te hebben, kunt u er voor kiezen om een spiegel met shutters te nemen. Shutters zijn luiken die open of dicht geslagen kunnen worden.


Vaak denkt men dat een moderne spiegel een strakke lijst moet hebben met een scherpe heldere vorm maar een moderne spiegel kan ook mooie versieringen op de lijst hebben. Moderne spiegels van deze tijd zijn groot en hebben een luxe uitstraling. Robuuste massief houten spiegel met brede lijst De luxe stijl van Franse ontwerpers met uitbundige symmetrische lijnen, in de art deco stijl en een brede lijst van cm! Grote spiegels kunnen in elk interieur worden opgehangen of neergezet.


Een luxueuze, royale en traditionele grote spiegel die een blikvanger in uw huis zal zijn.

Ze maken donkere hoekjes lichter, laten je interieur groter lijken én kleden een ruimte stijlvol aan. Een grote spiegel met een opvallende lijst is een echte blikvanger en kan zelfs dienen als kunstwerk. Of combineer verschillende grote en kleine wandspiegels voor een speels effect aan de muur.


Een spiegel is een weerspiegeling van je woonstijl waar je alle kanten mee op kan. Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage. Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid.


Veel mensen kiezen ook voor een grote spiegel boven het dressoir in de woonkamer. Hierdoor maak je je kamer optisch groter, doordat het lijkt dat de woonkamer als het ware ‘doorloopt’ in de spiegel. Er zijn verschillende soorten en maten spiegels beschikbaar bij Leen Bakker. In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer. Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat.


Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad!

Alle merken grote spiegel. Deze spiegel is verkrijgbaar in een mat witte, mat zwarte, gouden of zilveren lijst. Hierdoor ben je verzekerd van een ambachtelijk en kwalitatief hoogstaand product. Grote moderne spiegel met bewerkte houten lijst , €37-.


Mega grote zilveren barok spiegel in mooie vorm en krachtige kleur Zoekt u een mega grote zilveren barok spiegel , met een imposante brede barok lijst en misschien wel groter dan meter? Kijk dan even bij deze unieke spiegel die indruk maakt en u even doet stilstaan. Het ontwerp is imposant, groot, stoer met veel karakter.


Mooie grote spiegel Mooi voor binnen, maar ook voor buiten als tuinspiegel. Bekijk je outfit van top tot teen met onze lange spiegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts