woensdag 25 mei 2016

Grijze vloer welke kleur muur

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Het heeft daarom weinig zin je erg druk te maken over alleen de kleur van een muur.

Een veel belangrijker kwestie is namelijk hoe die kleur staat bij de kleur van bijvoorbeeld de vloer. Begin met de kleuren die je niet kunt veranderen. Een palet bestaat natuurlijk uit kleuren die op elkaar zijn afgestemd. Een kleurtje op je muren kan een wereld van verschil maken in je interieur. Het is dan alleen wel belangrijk dat je de juiste kleur en plek kiest, want anders kan het helemaal verkeerd uitpakken.


Wij weten hoe lastig het is en helpen je daarom een handje. Volg dit stappenplan en je weet welke kleur je moet kiezen voor je muur. Uit je info kan ik niet zien welke kleur de muren , vloer en meubelen zijn en hoe de indeling is.

Vaak kun je de ruimte beleving aanpassen door deze onderdelen goed op elkaar af te stemmen. Wellicht kun je een foto mailen bij je offerte aanvraag. De vraag is dan ook vaak: welke kleur past bij grijze vloer ? Als je een lichte kleur vloer hebt, dan kun je vrijwel alle kleuren gebruiken omdat grijs vrij neutraal is. Indien je grijze vloer donkerder is, dan kan een kleurcombinatie met felle kleuren erg mooi worden. Welke kleur maakt dan eigenlijk niet zoveel uit.


Warme kleuren : oranje, roo zwart. Weet je al voor welke tint je gaat, maar nog niet precies welke kleur het wordt? Daar zijn verschillende tools voor, zoals de Flexa Kleurtester. Met een geïntegreerd verfrolletje verf je een klein vierkant van jouw muur in de kleuren waar je over twijfelt.


De kleur van de vloer , de muur en de kleurtinten die verder in uw woonruimte worden gebruikt zijn belangrijke onderdelen om rekening mee te houden bij het kiezen van een kleur bank. Een bank met een lichte kleur zoals beige of lichtgrijs kan bijvoorbeeld mooi lijken op een donkere vloer , maar wanneer u ook een lichte kleur op de muur heeft is de kans groot dat het geheel snel flets wordt. Op het zuiden zal je meer kleur kunnen gebruiken en kies hier een groenige grijs. Op het noorden moet je juist een warme grijs kiezen.


En kijken welke het beste uitkomt bij je vloer , meubels en licht. Twee: Kleuren passen zich aan aan de kleuren eromheen. Een huis met enkel spierwitte muren en geen andere kleurendynamiek, is allesbehalve sfeervol.

Toch kan het ingewikkeld zijn om te weten welke kleuren er goed tot hun recht komen in je huis. Bekijk de volgende dag eens (niet ’s avonds laat want dan is het licht veel te slecht) wat je er van vindt. Kleur hoeft niet overal terug te komen in je accessoires.


Vaak is het namelijk niet eens zo goed om je kleur op je muur op veel verschillende plekken terug te laten komen. De kleur groen op de muur zorgt voor een mooie warme aanvulling op het wit als basis. De kleuren groen, beige, oker, grijs en camel komen op meerdere plekken terug in de ruimte.


Waar ik in het vorige huis een witte vloer had hebben we in dit huis gekozen voor een visgraatvloer van Moduleo. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een koele, grijze kleur Bij het zetten van de eerste strook kun je misschien. De beste kleur kiezen begint bij een goed kleurenplan.


Ook wanneer je maar één kamer schildert is het goed om een kleurenplan voor het hele huis te maken. Natuurlijk kun je elke kamer in een andere tint schilderen, maar ergens moet eenheid gemaakt worden. Zeker wanneer bepaalde ruimtes tegelijkertijd zichtbaar zijn. Ga voor gordijnen met een lichte kleur bij een donkergrijze muur voor een fris contrast, of kies een opvallende kleur zoals donkerblauw of fel rood als blikvanger.


Mooi Welke Kleur Gordijnen Bij Witte Muur Varner Interiors van grijze vloer welke kleur muur , soure:varnerinteriors. Kleur , licht en ruimte oefenen een grote invloed op elkaar uit. De kleuren van de vloer , het plafond en de muren hebben optisch een grote impact op hoe je een ruimte ervaart.


Als we het over vloeren hebben dan moeten we ook bedenken wat we met de plinten willen doen. Een plint in dezelfde kleur als de vloer zal er voor zorgen dat het vloeroppervlakte alleen maar groter lijkt. De donkere kleur zorgt voor samenhang.


Op een muur waar geen licht opvalt kan je beter een lichtere tint kiezen, deze kleur valt thuis namelijk altijd donkerder uit. Op deze pagina van mijn site kan je nog meer voorbeelden bekijken van interieurs met een grijze muur. Welk effect heeft de tint van uw vloer ? Donkere vloeren Kies voor een donkere kleur op uw vloer en u kiest voor contrast. Pas wel op met te ‘hard’ wit.


Dat maakt het contrast wel erg groot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts