woensdag 18 mei 2016

Rapport behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Tips voor behangen met een patroon.


Zoek eerst het exacte patroon ( rapport ) op: kijk uit naar een opvallend detail aan de zijkant van de baan. Een stukje verder zie je dit detail terugkeren.

Je hebt nu het patroon gevonden. Op het label van een rol behang staan vaak diverse symbolen. Deze tekens op de behangrol zijn o. Hieronder vindt u alle behangsymbolen met betreffende betekenis.


Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Er is niet alleen een enorme keuze in behang - elk behang heeft ook nog eens verschillende pictogrammen. Deze behangpictogrammen staan voor verschillende eigenschappen van het behang en geven aan hoe je het moet verwerken.


Voor het kopen moet je daarom letten op de symbolen van je wensbehang en controleren of het geschikt is voor je project.

Waar geen rapport vermeld is, is het toch mogelijk een mooier resultaat te verkrijgen door bij het verwerken op het dessin te letten. Behang op vliesbasis waarbij u de wand kunt inlijmen en wat achteraf volledig stripbaar is. Weinig klussen zorgen zo snel voor zo veel verandering als behangen. In nog geen dag kan je het uitzicht van een kamer helemaal veranderen.


Duw het behang bij wandcontactdozen er zachtjes tegen en trek het vervolgens terug naar achter. Je zal nu de contouren in het papier zien die je makkelijk kan uitsnijden of knippen. Rapport Online, innovatie van registratie. Er is een zeer uitgebreide keuze aan behang. Je kunt kiezen uit vele behangsoorten, in verschillende kleuren, dessins, patronen, structuren en kwaliteiten, van en goedkoop tot een duur behang.


Als je echt goe strak en professioneel wilt behangen , zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Het gemiddelde verbruik is een geschatte berekening. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. BEHANGEN Begin steeds met de rollen behangpapier na te kijken op fouten en kwaliteit.


Na behangen kan er geen beroep meer gedaan worden op waarborgen. Meet de hoogte van de banen en hou rekening met de tekening ( rapport ). Een schijnbaar effen behang kan eveneens een rapport hebben. Indien men geen naden wil zien, steeds op tekening werken.

Behang op dit niveau is een aandachtstrekker in belangrijke ruimtes. Het papier lijkt eigenlijk een groot schilderij. Dit is behang waarover men spreekt en wat men niet vergeet. Het rapport verschilt per patroon.


Het op kleur brengen van dit behang gebeurt namelijk op wens. Bij stotend behangen plakt u de volgende strook er enkele cm’s overheen. Vervolgens snijdt u met een lange lat en het afbreekmes het behang over een loodrechte lijn naar beneden door.


De twee stroken behang verwijderen en het behang past nu perfect tegen mekaar. Wees niet te zuinig met de afbreekmesjes. NLXL Behang sloophout ontworpen door Piet Hein Eek heeft geen herhaling. Dit betekent dat er geen planken hetzelfde zijn in de Sloophout Wallpaper collectie.


Dit behang PHE-is afneembaar en wordt rechtstreeks op de muur geplakt. Bij het knippen van de banen legt u eerst het patroon op de eerste baan. U houdt dan aan de bovenzijde een stuk over. Hier is niet elke baan hetzelfde.


Vinyl behang Merk : Noordwand Zware kwaliteit cm. Behangen is geen ingewikkelde klus en veel mensen doen dat zelf. Volg wel altijd goed de instructies want het kan misgaan.


Goed kijken en meten is noodzakelijk, denk bijvoorbeeld aan behang met een rapport , een dessin dat precies moet aansluiten. Ook het netjes gladstrijken (om blazen weg te werken) moet met beleid gebeuren. Er hoeft bij het plakken geen rekening gehouden te worden met het patroon.


Ontdek hier hoe u kunt uitrekenen hoeveel behang u nodig hebt. Het is echt heel eenvoudig! En als u dat wilt helpen we u met het berekenen hoeveel rollen behangpapier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts