maandag 30 mei 2016

Plinten 9010

Vanaf €10- Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu!

Plinten van alle merken op beslist. Dit is tijdwinst bij afbouw. Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen. Schuren is niet noodzakelijk.


MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken. Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken. Bekijk voor meer informatie over kleuren onze RAL kleuren pagina.


Deze plint is in vele hoogtes beschikbaar, zelfs tot 220mm hoog.

Wanneer u kiest voor een hoge plint laat dit de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. Standaard is deze plint voorzien van een ruime kabelgoot, hierdoor is het makkelijk om kabels weg te werken. Van deze plint zijn ook geluidsreducerende versies beschikbaar. Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf dat in uw ruimte de Moderne plinten professioneel kan plaatsen?


Wij leveren en monteren MDF- plinten in alle soorten en maten in bestaande woningen, nieuwbouw en kantoorpanden. Nadat je zelf een vloer gelegd hebt kan je de vloer afwerken met plinten of lijsten. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn. Hierdoor zijn MDF- plinten een voordelig alternatief voor houten plinten.


Het MDF dat wij inkopen voor het produceren van onze plinten heeft de hoogst verkrijgbare persing. Dit betekent dat onze plinten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Onze MDF- plinten hebben een hoge stootvastheid en zijn vochtwerend. Het profiel (de zijkant) van een overzetplint ziet eruit als een omgekeerde hoofdletter L: Er zijn ook overzetplinten waarmee je kabels in je plint kunt wegwerken. Onze MDF V313- plinten worden standaard dubbel gegron maar je kunt de plinten ook voor- of afgelakt laten leveren.


Dit kun je bij je bestelling aangeven. Het voordeel van plinten in lange lengtes is dat je minder naden in je woning hebt. Bovendien bespaar je hierdoor ook tijd en werk.


Kies uit producten vanaf € 395.

De prijzen zijn dan ook per lengte. Van vrijwel alle modellen hebben wij een monster in de showroom aanwezig. De rechte plint is door zijn eenvoud een populaire plint en komt goed tot zijn recht in veel interieurs.


Bezoek onze webshop en bestel online. De plint is dus klaar voor gebruik. Gelakte plinten worden op bestelling gemaakt.


Alle rechte plinten zijn van vochtwerend MDF V3en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en afmetingen. MDF plinten , massieve plinten , architraven en plintneuten. Wit gegronde plinten dient u zelf af te lakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts