dinsdag 31 mei 2016

Fotolijst voor 12 foto's

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt!

Uw foto als ultraHD-afdruk. Extreme scherpte en resolutie. Specialistisch advies nodig? Alles voor jou en je kindje! Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol.

Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Je vindt het allemaal bij Acaza. Ook deze lijsten bieden we aan in verschillende materiaal typen, prijzen en kwaliteiten.


Met een multi fotolijst is het mogelijk om in één keer al je favoriete foto’s te tonen en op deze manier je leukste herinneringen voor altijd in het zicht te bewaren. Een fotolijst herinnert je altijd weer aan die mooie momenten. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden. Het maakt in bij ons eigenlijk niet uit of u een wissellijst of een fotolijst aanschaft, met elke lijst in ons assortiment kunt u snel van afbeelding, foto of poster wisselen. Wij hebben voor wissellijsten een speciale categorie gekozen, maar zoals gezegd kunt u ook gerust voor een lijst uit de fotolijsten collectie kiezen.


Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Grote fotolijst voor maar. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen.


Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s , kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Multi- fotolijsten zijn een vrolijke én handige interieurdecoratie. Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u voor iedere foto een geschikte fotolijst die uw herinnering voor altijd omrand.

Een passe-partout voor in uw fotolijst. Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s.


Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen. Van houten fotolijsten tot aluminium fotolijsten op maat. In onze lijstenmakerij wordt elke fotolijst op maat gemaakt.


Kies dan voor een passepartouts van karton voor in jouw fotolijst. Wil je jouw foto er echt laten uitspringen? Hiermee wordt er witruimte tussen de foto en de lijst gecreëer waardoor de foto nóg mooier uitkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts