vrijdag 27 mei 2016

Nachtlampje wekker kind

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht.


Ontdek ons unieke assortiment nachtlampjes.

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Een erg handige functie, aangezien de meeste kinderen zich veiliger voelen met een nachtlampje in het donker. Tenslotte is er ook de mogelijkheid om de BC-1als wekker te gebruiken.


Al met al dus een multfunctioneel apparaat waar zowel je kindje als jij van zullen profiteren. Om toch te kunnen slapen neem je je kindje bij je in bed. Leuk voor het kind , minder leuk voor de ouders die een goede nachtrust willen.

Deze wekker zorgt ervoor dat je kindje weet wanneer hij nog wat moet slapen of wanneer hij uit bed mag komen. De eenhoorn is het mechanische vriendje die je kindje helpt om in slaap te komen. Retro wekker met nachtlampje Met deze retro wekker kun je elke ochtend op de klassieke manier wakker gemaakt worden. Het is een analoge klok met twee bellen aan de bovenkant.


Wanneer je wekker afgaat zal het stokje tussen de bellen er tegenaan slaan. Toch heeft deze klok ook een modern tintje. Dankzij een knop aan de achterkant kun je een.


ZAZU slaaptrainers, kinderwekkers, nachtlampjes , knuffels en muziekdoosjes. Een betere nachtrust voor kinderen en ouders. Slaaptrainer Sam het Schaap.


Door de snooze-knop in te drukken, gaat ook het lampje branden. Het is natuurlijk zonde als je kind door de slaaptrainer gewekt wordt, waardoor u die ene keer extra lang uitslapen mist! Betaal veilig en snel via iDEAL.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele kinderkamer assortiment online. Nachtlampen online bij LIDL.

Ook te gebruiken als klok met wekker. Draadloos en oplaadbaar (via meegeleverde micro USB kabel). Wij hebben hem wel al als nachtlampje gebruikt en gebruiken hem ook.


De wekker helpt uw kindje om te leren door te slapen. Voor een kind van vijf zou ik inderdaad gewoon een digitale wekker. Kinder wekker met lampje ipv geluid? Hulpmiddelen om je kind langer te laten slapen. Op de bovenkant van de wekker is een grote knop dat de kinderen kunnen indruk waardoor de wijzerplaat licht gaat geven.


Het is handig als een kind eventjes licht nodig heeft in het donker. De verlichting dimt vanzelf weer na seconden. Een nachtlampje in de kinderkamer kan helpen als je kind angstig in het donker is. Veel enge schaduwen verdwijnen in het licht.


Daarom is een zacht gloeiend nachtlampje vaak een betrouwbare bron van veiligheid voor je kind. Zo heeft je kindje altijd een lichtje bij de hand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts