donderdag 12 mei 2016

Behang voor de hal

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Het is misschien niet de ruimte waar je de meeste tijd doorbrengt, maar het is wel het visitekaartje van je huis.


We hebben het hier over de hal die iedereen welkom heet en de eerste indruk maakt.

Graag geeft Behangwinkel je behang ideëen om van deze ruimte het pronkstuk van het huis te maken. Behang voor in de hal op maat gemaakt Als je een keuze voor een mooi behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen.


Ontdek uw nieuwe decoratie stijl en bepaal uw stijl en manier van zijn met leuke behangpapier voor de entree hal. Een kleine hal inrichten zodat deze gezellig wordt doe je door een leuk behangetje tegen de muur te plakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van bovenstaand idee.


In combinatie met de gekozen meubels ziet de hal er erg stijlvol uit.

Een inbouwkast in de hal is niet altijd even praktisch. De hal of gang is waar visite binnenkomt, de ruimte die de eerste indruk maakt voor de rest van het huis. Die kamer moet dan wel mooi zijn.


Met onze ruime collectie behang kun je van jouw hal een kunstwerk maken. Of je houdt het rustig en kalm. Thuiskomen begint in de hal ! De hal is naar mijn idee een onderschatte ruimte. Er wordt lang niet de nodige aandacht besteed die een hal eigenlijk wel verdient. Het is niet alleen belangrijk omdat de hal vaak de eerste indruk is die jouw gasten krijgen van je woning.


Het is ook een hele functionele ruimte, waar je de jassen, accessoires en schoenen een plekje kunt geven. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Het juiste kleurgebruik is hier dus cruciaal.


En je kunt er ook best wat leuke sprekende accenten aanbrengen zonder dat de ruimte te vol lijkt. Een smalle hal inrichten stelt je voor grote uitdagingen. Hoe kun je alle spullen, schoenen en jassen kwijt in zo’n kleine ruimte?


En hoe zet je leuke dingen voor de sier neer, terwijl je er toch nog langs moet passen?

Veel mensen gaan met een smalle hal maar gewoon voor een smalle kapstok of zelfs voor een helemaal lege gang. Kies evenwel voor kleuren die een aangename en uitnodigende sfeer in de hal oproepen en die passen bij de grootte en lengte van de hal. Op de deuren in de hal leg je best geen accenten, tenzij ze bedoeld zijn om aandacht te trekken. Als je een smalle en lange gang hebt, met weinig daglicht en veel deuren, is het. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Of waarom niet één van de kastdeuren behangen ? Je kansen zijn onbeperkt met ons geselecteerde assortiment murals voor in de hal.


Bij Rebel Walls bestel je altijd de exacte hoeveelheid behang die je nodig hebt. Je kunt ook de deur van de gangkast behangen , zodat die er wat leuker uitziet. Verder is er altijd wel een handige opbergruimte te bedenken voor kleine spulletjes als sleutels, portemonnees, telefoons en pasjes.


Het perfecte behang voor in de hal Zelfs al ben je dol op experimentele kleuren en patronen, je kunt het best met een aantal zaken. Zorg voor een gastvrije entree met prachtig fotobehang in de hal. Met een mooie hal kan je vaak al een goede indruk geven van je bedrijf. Vind hier de hal ideeën van KARWEI die je helpen een warm welkom voor je gasten te creëren!


Wij hebben veel leuke verschillende rustgevende en sfeervolle afbeeldingen die perfect passen bij uw hal. Ons entree hal fotobehang is ideaal voor een mooie hal. Wij wensen u veel kijkplezier in ons assortiment aan hal fotobehang. Behang in de gang of hal maakt thuiskomen gezellig en aangenaam.


Kies voor dessinbehang, fotobehang, structuurbehang of vliesbehang. Waan jezelf in een paradijs met fotobehang van palmbomen of het strand. Kom thuis in New York, Parijs, San Francisco of waar je maar wilt met de mooiste ontwerpen in full colour.


Behang voor smalle en brede hal Wat wel belangrijk is, is om te kijken naar de ruimte in je hal. Als je een een kleine of een smalle hal hebt, dan is het niet verstandig om donker behang te nemen. Donkere muren maken de ruimte namelijk nog kleiner en smaller, terwijl licht behang er juist voor zorgt dat de hal groter en breder lijkt. De woonkamer of de hal is een rustplaats, niet alleen voor gasten en kennissen, maar ook voor leden van het huishouden. Daarom is het erg belangrijk dat het ontwerp en interieur in deze kamer worden uitgewerkt.


Een oplossing in dit geval is het gecombineerd lijmen van de wanden in de hal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts