vrijdag 20 mei 2016

Grote kamerplanten in pot

Planten van biologische kwekers. Ruime keuze grote kamerplanten op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Specialistisch advies nodig? Geschikt voor thuis en op kantoor.


Grote kamerplant in pot bestellen? Een kamerplant is een plant die binnenshuis wordt geplaatst, zoals in woonkamers of kantoorruimtes. Chicplants biedt u full-service bij de aanschaf van uw luxe en grote kamerplanten , grote plantenpotten en planten in potten. Met een mooie, grote kamerplant en prachtige pot laat u uw gevoel voor stijl en design spreken. In ons assortiment tref je prachtige hoge planten, bomen en cactussen.


Wij helpen je hier graag mee verder. Zowel met eigen transport als per koerier leveren wij grote kamerplanten aan huis. Kamerplanten zijn de laatste jaren onderhevig geweest aan snel veranderende trends. Zoek je een plant die groot wordt en makkelijk is in onderhoud?


Grote kamerplanten in pot

Of zoek je een grote plant met weelderige bloemen. Een klimmende plant of een plant met een flinke stam? Wij potten graag uw grote kamerplant op in één van onze mooie, bijpassende sierpotten. Wij vullen dan de sierpot goed op zodat de plant op juiste hoogte uitkomt In de meeste gevallen gebruiken wij een kunststof binnenhoes tegen kalkaanslag en vochtdoorslag.


Er is een ruime keus uit gemakkelijk te verzorgen kamerplanten in trendy en moderne bloempotten. Alle planten in deze categorie staan in keramieken potten. Uit ons ruime assortiment kunt u verschillende grote kamerplanten bestellen en dat voor de scherpste prijzen. Fleur ongezellige hoeken in uw huis of kantoor op met een grote kamerplant van Fleurdirect.


Uitgebreid assortiment grote kamerplanten. Het is natuurlijk ook fijn als de verzorging van een plant niet al te moeilijk is. De plek waar je hem neerzet is daarom erg belangrijk. Bekijk hier ons assortiment kamerplanten.


De Ficus Lyrata is een groene kamerplant met grote bladeren. Een grote kamerplant kan dienen als stralend middelpunt in je woonkamer. Deze kamerplant staat mooi in de woonkamer op een zonnige plaats.


Monstera Gatenplant XXL ( grote plant, 2cm) incl. Dankzij hun grootte en tropische uiterlijk toveren ze elke ruimte om tot een urban jungle. Deze zijn een echte blikvanger in huis én zijn ook nog eens heel goed in het zuiveren van de lucht.


Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts euro;3. Voor verzending in nederland. Het opmaken van de plant in pot houdt in dat de pot wordt voorzien van potgrond en dat de plant stevig in de bloempot staat. Zo kunt u onder andere kiezen voor een grote plant in pot , deze zijn erg geschikt voor een kale hoek in het interieur of voor op het kantoor.


Grote kamerplanten in pot

Wij laten onze kamerplanten bezorgen door een gespecialiseerde vervoerder waardoor uw kamerplant altijd in topconditie bij u wordt afgeleverd. Koop grote kamerplanten gemakkelijk online. Ze zijn een eyecatcher in het midden van jouw woon-, slaapkamer of kantoor. Bovendien kun je flink indruk maken met een grote kamerplant.


De pot waar die in komt, speelt hierbij natuurlijk ook een rol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts