maandag 23 mei 2016

Kinderklok met naam

Kinderklok met naam

Fotoklokken van alle merken op beslist. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Verras jouw kind met een superleuke kinderklok met naam ! Wil je jouw kleintje leren klokkijken?


Dat wordt een makkie met zijn of haar eigen persoonlijke wandklok. Jij ontwerpt ze namelijk helemaal zelf en maakt hem extra speciaal met de mooiste foto, naam van het kind of een van de vrolijke designs. Kinderklok met naam of foto.


De leukste kinderklok om mee te leren klokkijken. En daarnaast natuurlijk helemaal te gek voor aan de muur van de babykamer of kinderkamer. Bijkomend voordeel, de klok hoor je niet tikken.


De kinderklok is heel eenvoudig te ontwerpen en daarmee een ideaal en origineel cadeau voor een verjaardag of geboorte! Leuke kinderklok met afbeelding van een auto. De klok heeft een RVS rand.


Kinderklok met naam

Origineel cadeau om te geven en te krijgen, een kinderklok met naam of foto! Zo kun je de baby- of kinderkamer helemaal stylen zoals jij dat wilt. In een paar eenvoudige stappen maak je zelf een eigen klok met jouw eigen artwork, een foto of kies één van onze vrolijke designs.


Met de naam van het kind is die helemaal af! CRE8- Houten kinderklok met naam een origineel en persoonlijk kraamcadeau. De Naamklok van CREis een klok voor de kinderkamer met naam van het kind en daardoor ook een origineel en persoonlijk kraamcadeau. Je stelt de kinderklok zelf samen.


Maak een keuze uit een van de vier kleurencombinaties én geef de naam aan ons door. De Beestenbos Klok van CREis een origineel en gepersonaliseerd kraamcadeau mét naam van het kind. Deze gepersonaliseerde klok is ook erg leuk als kraamcadeau. Help jouw kind met leren klokkijken. Deze leuke kinderklokken maak je extra speciaal met de naam van jouw (klein)kind erop.


Met zo’n unieke klok wordt klokkijken vanzelf een feestje! Daarnaast is een kinderklok natuurlijk ook gewoon een leuke aankleding voor aan de muur van de kinderkamer. Een vrolijke kinderklok met de naam van jouw (klein)kind erop! Kies uit vele leuke kinderdesigns.


Kinderklok met naam

Dan ben je bij Primera aan het juiste adres. Bij ons bestel je niet zomaar de leukste kinderboeken van dit moment, maar kun je jouw favoriete kinderboek laten bedrukken met de naam van de jarige job. Let op, het onderstaande adres is alleen te bezoeken op afspraak. Neem gerust contact met ons op.


Handig op school, waar schoolspullen soms makkelijk verloren kunnen raken. Voor het sporten zijn de speciale gymtasjes of sporttassen super handig voor de sportspullen. Persoonlijke geboortedoos incl naam en datum. Uitgesneden letters krijgt u erbij. Leuk om erbij te doen zodat deze bijv op een deur kunnen worden geplakt.


De secondewijzer draait zonder getik soepel zijn rondjes en dit allemaal met behulp van twee penlight batterijen die gratis meegeleverd worden. Al deze klokken speciaal voor kinderen kunnen met behulp van een haakje opgehangen worden en hangen dan iets van de muur, zodat het mechanisme goed kan bewegen. Dit wordt met een graveermachine gedaan, die speciaal voor het (kinder)bestek is ingesteld.


De gravure wordt door de diamantpunt mooi en precies geplaatst. Voor een gravure heeft u keuze uit verschillende soorten lettertypes. Altijd al een hoofdrol in een boek willen spelen? Of wil je jouw kin kleinkin neefje of nichtje een hoofdrol laten spelen in een eigen verhaal? De unieke leesboekjes zijn te personaliseren met een eigen naam.


In sommige boekjes kun je ook een foto toevoegen. Zo wordt iemand een echt personage in het boek, waardoor het verhaal uniek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts