donderdag 5 mei 2016

Boeren vloertegels

Maak je keuze uit ons ruime assortiment! Bestel of kom langs in Tiel! Vind vloer tegels het nu op Kensaq. Nieuw in het assortiment van Megadump Nunspeet.


Deze prachtige landelijke vloertegels zijn geschikt voor intensief gebruik en nemen u mee in de geschiedenis van ons prachtige boeren Nederland.

Met deze tegels tovert u elke woonkamer om in een warme landelijke ruimte. Authentieke boeren plavuizen vindt u online bij Tegelcentrum Siddeburen. Bekijk onze fraaie collectie boeren plavuizen, Franse estrikken en terracotta tegels.


Hoevemaakt replica estrikken in diverse kleuren met dezelfde uitstraling als oude, antieke Hollandse plavuizen. De tegels worden, net als vroeger, met de hand gemaakt. Ze staan prachtig bij een landelijke interieurstijl.


Iedere tegel heeft zijn unieke kleurstelling.

Boeren plavuizen Estriken donker bruin hebben verschillende rode en bruine kleurtinten. Droomt u weg van een sfeervol en huiselijk interieur? Met de originele gaatjes van het drogen nog in de hoeken.


Boeren - of estriken plavuizen zijn terug van weggeweest. Deze traditionele tegels geven uw huis een gemoedelijke en warme sfeer. Wij hebben meer dan 1sorteringen aan authentieke en oude vloertegels op voorraa waaronder ongeveer soorten plavuizen of estrikken tegelvloeren. In onze showroom hebben wij diverse grote voorbeeldvloeren liggen met plavuizen en estrikken in diverse kleuren.


Onze antieke Franse, boeren plavuizen geven uw woning een idyllisch en historisch karakter. Naast deze oude vloertegels uit Frankrijk hebben we ook verschillende Franse mozaïektegels te koop staan. En vergeet onze hardgebakken, klassieke en handvorm vloertegels en plavuizen niet.


Kortom, er is voor ieder wat wils! De actuele levertijd is: tot weken. De nieuwste trends in tegels vind u natuurlijk bij Middag Leerdam met jaar ervaring.


Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Vloertegel nu op voorraad.

Tegels, zowel wandtegels als vloertegels , bepalen voor een groot deel de sfeer in een specifieke ruimte. Boer Staphorst helpt u hierbij graag verder. De keuze voor uw vloer is erg belangrijk het. Kwaliteit vloertegels en wandtegels tegen de laagste prijs.


Alle soorten tegels zoals vloertegels en wandtegels voor uw woonkamer, terras, badkamer, toilet en keuken. Tegel prijzen van € - tot € 3per m²! Piet Jonker het fundament van het bedrijf met het verzamelen van antieke plavuizen.


Een groot deel van ons assortiment oude plavuizen is. Estrikken of Terracotta betekent letterlijk (gebakken aarde), hier werd vroeger en nu nog steeds tegels van gemaakt, deze gebakken klei tegels worden ook wel estriken, estrikken, boeren plavuizen, abdijplavuizen genoemd. Het voordeel van de vloertegels is dat ze makkelijk in gebruik zijn.


De poriën van de vloertegels zijn namelijk dicht gebran waardoor ze ondoordringbaar zijn voor viezigheid. U kunt de vloertegels gemakkelijk schoonhouden en hoeft alleen meer even een dweil over de tegels te halen om ze schoon te maken. Antieke estrikken of oude estrikken, antieke plavuizen of oude plavuizen, het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde product. De oude estrikken werden vroeger met. De vloertegels zijn kras- en stootbestendig, gemakkelijk te reinigen én onderhoudsvrij.


Jaarlijks behandelen, schuren en oliën van de vloer behoort dankzij houtlook tegels tot het verleden. Een houtlook vloer scheelt dus een hoop werk én ergernis. Even stofzuigen en dweilen en het keramisch parket is weer als nieuw. Ga je de vloeren van je huis onder handen nemen?


Dan zijn vloertegels misschien wel eens perfect voor jou. Ze zijn makkelijk schoon te houden en je vindt ze in allerlei soorten en maten. Creëer met een vloertegel de juiste sfeer in je badkamer, woonkamer keuken en toilet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts