woensdag 25 mei 2016

Licht behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Ruim online Assortiment met unieke Lichten , Vandaag Besteld = Morgen in Huis!


Shop direct witte behang online.

Beslist de laagste prijzen. Heb je net een nieuwe woning of wil je je huidige woning een opfrisbeurt geven? Bij Kwantum heb je de keuze uit een ruime collectie zeer voordelig behang in allerlei kleuren en soorten, met vliesbehang, papierbehang en vinylbehang.


Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, er is altijd behang dat past bij je wensen. Bij KARWEI hebben we uiteelopende soorten behang. Bedenk voordat je behang aanschaft eerst wat voor sfeer en stijl je wilt creëren.


Let op wat de impact van het behang kan en moet zijn, en voor welke ruimte het behang is bedoeld.

Dit stijlvolle behang met bont motief in licht warm grijs heeft een prachtige matte look en past perfect in een modern-klassiek interieur. Je kunt dit behang niet alleen heel sfeervol combineren met lichte tinten, maar ook met donkere, warme kleuren en houtsoorten. Juist door deze combinaties ontstaat een mooie rijke uitstraling van je interieur. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan.


Wij printen uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang. Het behang is biologisch afbreekbaar. Ook is het behang geurloos. Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes.


In het behang zitten geen zware metalen. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt.


Met behang creëer je snel je eigen thuis. Wij verkopen alle soorten behang die bij jouw stijl en interieur passen. Tijdens het aanbrengen van vlies behang wordt de muur ingesmeerd met lijm waardoor het behang eenvoudig en precies aangebracht kan worden.


Een droge en vlakke muur zorgt voor het beste resultaat.

Wanneer je een nieuw behang aan wilt brengen is het vlies behang op een zeer snelle manier te verwijderen. Bij het behangen zijn er nog al wat handige tips en trucs te noemen. Hieronder vind je een selectie van de handigste tips bij het behangen.


Reken van tevoren goed uit hoeveel rollen behang je nodig hebt. Ben je op zoek naar nieuw vliesbehang voor aan de muur? Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies.


Check de voorraad en bestel! Je smeert de behanglijm direct op de muur, dus je hebt geen behangtafel nodig. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Origin behang bloemen licht taupe. Dit stoere behang met berken boomstammen in vergrijsd groen en licht warm grijs maakt je wand tot een echte eye-catcher.


Kortoeen absolute must-have. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Enorm aanbod groen behang bij Behangwereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts