maandag 16 mei 2016

Gezeefdrukt glas

Gezeefdrukt glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Gezeefdrukt glas kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Bij gebruik in gevels biedt gezeefdrukt glas een goed doorzicht van binnen naar buiten en gaat het schittering tegen. Afhankelijk van de bedrukkingsgraad gaat het de zontoetreding tegen. In de moderne architectuur geeft gezeefdrukt glas altijd weer verrassende effecten.


Glas in combinatie met kleur en licht betekent een veelvoud van creatieve mogelijkheden bij het ontwerpen van binnenruimtes en buitengevels. Glas wordt vaak in de architectuur gebruikt met altijd weer nieuwe verassende effecten. China glasfabriek naar biedt kwaliteit glas , veilige verpakking en snelle levering. Zeefdrukglas is in veel kleuren (RAL of pantone) beschikbaar, maar ook in mat (zandstraaleffect).


Gezeefdrukt glas

Pilkington gezeefdrukt glas is gehard glas waar een slijtvast dessin via een zeefdruktechniek wordt aangebracht. Het is mogelijk verschillende kleuren gelijktijdig aan te brengen om afbeeldingen te creëren. Het product wordt daarna in een oven verwarmd waardoor de zeefdruk slijtvast wordt. Voor AGC Glass vormde de daken boven de winkels een uitdaging.


Lees het volledige artikel in de jongste uitgave van Glas in Beeld die deze week verschijnt. Vraag hier een proefexemplaar op. Dat geldt voor de kleuren en motieven, maar ook voor de functie van het glas , als decoratie of als licht - of zonwering. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Gezeefdrukt glas

Het gebruik van een glasprint is erg populair. Met een uitzettingsfactor van quasi nul tot 800°C kan aan bijna alle thermische schokken worden weerstaan. Dit glas is dus ideaal voor open haarden en kachels. Keramisch glas wordt verkregen na de specifieke warmtebehandeling van een speciale glas pasta genaamd glas precursor die wordt ingebracht in een lage concentratie kiemvormer.


Wand voor inloopdouche LAURA van gezeefdrukt glas - 140x190cm -. Een band van gezeefdrukt glas maakt de diverse gebouwen visueel tot één geheel. Om bij de beperkte verdiepingshoogte aan licht en transparantie te winnen, is een glaswandsysteem met hardglazen draaideuren ontwikkeld. Leegmelden bokken AGB Impressum Datenschutz. Scheuten Glasgroep Geëmailleerd gezeefdrukt glas.


Meer weten over dit product? Onze zonnepanelen in glas (SunEwat) bestaan uit gelaagd veiligheidsglas van twee bladen gehard glas , waarbij het buitenblad bij voorkeur extra-helder is om een maximale hoeveelheid zonlicht door te laten, om meer elektriciteit te produceren. De tegenruit kan helder glas , extra-helder glas , gekleurd glas of gezeefdrukt glas zijn. Eigenschappen van glas : Bij de plaatsing van glas dient rekening gehouden te worden met de vele eigenschappen van en eisen waaraan het glas moet voldoen. Ug), lichttransmissie (LTA), zonnetoedredingsfactor (ZTA), reflectie, geluidsweren brandweren kogelweren inbraakweren …. In oud glas kunnen van zichzelf al veel kleine scheurtjes zitten, wanneer u dit probeert te snijden, bestaat er een kans dat het glas breekt langs de verkeerde scheur.


Daarom moet u niet te hard op het raampje drukken, het is mogelijk dat het glas dan afbreekt op de verkeerde plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts