dinsdag 15 maart 2016

Vouwgordijnen op maat kwantum

Bekijk ons unieke assortiment vouwgordijnen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site en passen we advertenties aan op basis van jouw interesse. Als je doorklikt op onze website of wanneer je deze melding sluit gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Zoals altijd de voordeligste online én offline! Je kunt in de winkel gemakkelijk je vouwgordijn op maat samenstellen.


Mocht je er zelf niet uitkomen dan helpen onze medewerkers je graag bij je keuze en geven advies over de beste prijs, maakwijze en opmeten van je gordijnen. Natuurlijk kun je onze vouwgordijnen wel alvast bekijken. Lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat.


De lichtdoorlatende vouwgordijnen van Joe Benelli komen in ieder interieur goed tot hun recht.

Door de unieke weving van de stof kunt u blijven genieten van een fijne lichtinval zonder daarvoor uw privacy op te hoeven geven. Hierdoor zijn lichtdoorlatende vouwgordijnen de meest populaire vouwgordijnen uit. Laat je vouwgordijn op maat maken of kies voor één van de standaardmaten. Vouwgordijnen vind je bij HEMA. Op maat gemaakt en keuze uit verschillende stijlen.


Ze nemen ook minder ruimte in beslag dan gewone gordijnen. Van bijna al onze gordijnstoffen kun je een vouwgordijn op maat laten maken. Ook voor jou zit er dus ongetwijfeld een mooie kleur of dessin bij.


Soms is het mogelijk om een standaard maat aan te schaffen. Standaard maten zijn uiteraar omdat ze in grotere hoeveelheden geproduceerd worden, goedkoper dan vouwgordijnen op maat. Dankzij onze handige configurator was het online bestellen van gordijnen op maat nog nooit zo gemakkelijk. Zo heb je binnen no-time jouw op maat gemaakte gordijnen in huis!


Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen! Altijd korting op je basisverzekering. Vandaag bestel morgen in huis!


Stap voor stap je vouwgordijnen kiezen. Deze worden vervolgens ook nog in verschillende kleuren, patronen en materialen op maat gemaakt.

Kwaliteit stiksel zorgt ervoor dat de lijn op maat gemaakte vouwgordijnen die wij vervaardigen in Europa en online verkopen foutloos zijn in termen van afwerkingen en komen in een breed scala aan keuzes zodat klanten de beste koop op maat gemaakte vouwgordijnen kunnen bestellen doordat ze het besturingssysteem kunnen kiezen, ofwel koord of de. Kwantum biedt voor iedere woonwens vouwgordijnen. Showroom Bezoek onze showroom op Vreelandseweg 40C te Hilversum. Met een vouwgordijn verduisterend op maat realiseer je op ieder moment een heerlijk donkere kamer, zelfs als de zon buiten fel schijnt. Ook voor slaapkamers en kinderkamers zijn verduisterende vouwgordijnen ideaal.


En er zijn nog meer voordelen: met gevoerde vouwgordijnen op maat bespaar je namelijk ook energie. Met vouwgordijnen van Joe Benelli kiest u voor duurzame vouwgordijnen tegen een scherpe prijs. Dankzij eigen productie profiteert u niet alleen van de beste stofkwaliteit en A-merk systeem, maar bent u ook tot wel goedkoper uit! Laat u verrassen door onze scherpe prijzen. Vraag geheel vrijblijvend gratis stofstalen aan om rustig thuis te bekijken.


Op ons gastenboek kunt u mooie voorbeelden vinden van onze vouwgordijnen in verschillende stoffen en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts