vrijdag 18 maart 2016

Raamfolie kleur

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Een Offerte aan via het Formulier. In groot en klein formaat. Betaal slechts € verzendkosten. Gekleurd raamfolie in effen uni kleuren kopen?


Het kleurenfolie is een licht doorlatende folie.

Gebruik het licht gekleurde folie niet als verduisteringsfolie, het folie verduistert wel, maar niet voldoende. De kleuren folies dienen met name voor raamdecoratie. Bij raamfolie kun je bepalen of de doorkijk naar wens is.


Bij plakfolie en raamfolie met hele grote patronen of met heel veel kleuren , zul je slechts een stukje van het geheel zien. Wil je een betere indruk van het raamfolie of plakfolie krijgen? Bij de 90cm blijft het patroon hetzelfde, de folie wordt 2x zo hoog.


Raamfolie kleuren modern van het merk gekkofix. Nu heb je het geluk dat je bij ons geprinte raamfolie kan bestellen!

Erg origineel en een perfecte manier om je huis wat fleur te geven. Laten we beginnen met het belangrijkste als het aankomt op gekleurde raamfolie : te donkere kleuren zijn een no go. Statische raamfolie in kleur.


Aan beide kanten statisch. Denk hierbij aan de auto raamstickers van vroeger, maar nu maak je je eigen unieke ontwerp! Alle kleuren die je kan kiezen zijn op voorraad ! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.


Aangezien kleur heel afhankelijk is van bijv. RAL referentie bij benadering te geven. Kleurkaarten om de juiste kleur te kunnen kiezen voor uw project kunnen worden besteld.


Van een effen kleur tot een gezandstraald design. En van een design met grachtenpanden tot een golvend design. Over het algemeen is statische folie iets duurder dan folie met een plaklaagje.


Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker.


Kies uit producten vanaf € 299.

Dit is een foto van raamfolie kleuren 45cm. Deze zelfklevende transparante gekleurde raamfolie is goed toepasbaar in vitrines, etalages, raampartijen, spiegels en glaspanelen. De zelfklevende dekkende gekleurde raamfolie is bijvoorbeeld zeer geschikt als u uw raampartij wilt gebruiken.


Ook hebben nog een aantal andere effen kleuren in ons assortiment waarvan de ralkleur (nog) niet bekend is. Doorzichtig kleurenfolie voor ramen Ook voor ramen verkopen we kleurenfolies. Het verschil tussen raamfolie en plakfolie is dat het raamfolie doorzichtig is. Het is dus gekleurd folie waar je doorheen kunt kijken.


Perfo raamfolie : Al meer dan jaar een begrip. U kunt altijd contact opnemen om meer informatie te krijgen. We staan u graag te woord. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.


Zelf monteren zonwerende raamfolie. Beperk eenvoudig de zon licht inval en lichtstralen. Het zelf monteren van een zonwerende raamfolie is zeer eenvoudig te doen.


Alle zonwerende raamfolies worden geleverd met een duidelijke installatie instructie. In tegenstelling tot plakfolie is raamfolie over het algemeen lichtdoorlatend. Hoe het met de doorkijk gesteld staat hangt van het folie af.


Gezandstraald folie heeft bijvoorbeeld een matte korrelige look. Hier door heen kijken gaat nauwelijks. U hoeft dus geen hele meters af te nemen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts