donderdag 17 maart 2016

Sticker tekst

Bestel snel en gemakkelijk online! Creëer een uniek cadeau met een Sticker met Naam. Stickers kopen kan ik elke maat, afmeting en afwerking.


Dat betekent dat we alle kleuren van de regenboog kunnen maken. De sticker is van zichzelf wit, transparant of metallic maar we hebben veel kekke achtergrondkleurtjes die je kunt toevoegen. Aantallen en maten invullen en je bent al toe aan stap 3.

Hier voeg je het logo, een foto, kleur, clip art en tekst toe en je slaat hem op. Een tekst die je dagelijks weer even laat beseffen hoe waardevol en mooi het leven is, is mooi voor de woonkamer, slaapkamer of de gang. Bij Wall-Art vind je de mooiste muurteksten en stickers met een spreuk of gezegde. De muurstickers hebben geen witte omrandingen en zijn van de beste kwaliteit.


Zo lijken de teksten op de muur geschilderd. Gaat u met ons mee voor een kleine rondleiding in de allerleukste muursticker-webshop om te kijken wat u nog meer kunt doen met stickers ? Muurteksten in verschillende talen. Met een tekst laat u een persoonlijke noot achter voor iedereen die de tekst onder ogen krijgt.

En dat is nu een van de leukste aspecten van een muurdecoratie. Dat is prettiger misschien dan een druk behangetje. En, het is ook nog eens veel sneller.


Je hoeft er niet eens de deur voor uit, we leveren het netjes bij je aan de voordeur. Kortom onze stickers voor op de muur zijn een echte boost voor elke kamer. Tekst - stickers , naamstickers en letter stickers hebben geen achtergrond. Na het kleven van je naamstickers of tekst - stickers blijven enkel de letters achter.


STAFFELKORTING bij stickers in dezelfde kleur, grootte en spiegelbeeld. Tekst stickers eigen ontwerp beoordeeld door: Suzanne Freijser Ik had gekozen voor eenmalige machtiging, maar hier kies ik de volgende keer niet voor, want hierdoor kreeg ik de sticker pas na dagen. Helaas kreeg ik de eerste keer de verkeerde kleur. In deze rubriek staat een opsomming van diverse mooie stickers waarbij u zelf kunt aangeven wat de tekst moet gaan worden. We hebben zoveel mogelijk stickers hier neergezet zodat de keuze zo eenvoudig mogelijk moet worden.


Start nu met personaliseren! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. De textiel stickers en teksten kunnen naar wens worden aangepast, zodat de stickers en teksten perfect in uw interieur of huisstijl passen.


Vraag naar de mogelijkheden. Eigen tekst stickers ontwerpen.

Scroll naar het ontwerpvenster en klik op tekst. Maak hier uw eigen tekst sticker. U kan nu uw tekst invullen in de kleur en het lettertype wat u wenst. Pas het formaat van uw ontwerpvenster aan naar het formaat waarin u de sticker wilt ontvangen. Kijk eens regelmatig rond.


We zetten er telkens nieuwe stickertjes erbij. Je ontwerpt ze rechtstreeks in onze online ontwerpmodule. Zo kan tekst , logo of clipart op bijna elk formaat worden geprint door ons machinepark. Geboorte sticker Dochter Hoe leuk, deze muursticker kun je zelf aanpassen met de geboorte gegevens van jullie dochter. Teksten en spreuken Laat zien wie u bent met onze teksten spreuken en woorden raamstickers en muurstickers!


Of het nu gaat om uw favoriete quote I love you of het alfabet voor kinderen, deze collectie geven u de vrijheid van meningsuiting en creatieve expressie in uw woning, winkel, bedrijf en kantoor. Ontwerp hier uw eigen tekst. Deze sticker heeft geen achtergron na het plakken blijven alleen de letters achter. De afmeting die u invuld is de exacte afmeting van de tekst.


U kunt éénmaal eenzelfde tekst intypen, wilt u meerdere dezelfde teksten bestellen dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts