vrijdag 18 maart 2016

Sigma contour gloss

Maximale inkoopvoordeel die we doorbelasten aan onze klanten! Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Online verf bestellen voor een scherpe prijs! Alle varianten Sigma Verf. Bij ons is het product niet voor niets het bestverkochte Sigma product.


Reeds geschilderde coatings ( alkyd ) in goede staat - gereinigd en opgeruwd. Door de speciale samenstelling is de sigma s2u gloss tevens zeer krasvast en slijtvast en heeft het een uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid. Doordat Sigma minder populair in Duitsland is, is de prijs een stuk minder hoog. Dit zal ook te maken hebben met de marketing van Sigma in.


Dit product is makkelijk te verwerken en heeft dezelfde kwaliteit als de. Wij leveren deze lak eventueel ook in de goedkopere Duitse verpakking. Sigma Contour PU Gloss , Sigma Contour PU Satin, Sigma Contour PU Primer.


Deze aflak is makkelijk te verwerken en dekt uitstekend. Zoals alle watergedragen verf droogd ook deze zeer snel. Deze lakverf is geschikt voor het aflakken van houten delen zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Het voordeel van deze lak is dat hij het hele jaar te gebruiken is. Zowel in het voorjaar, in de zomer en in het najaar.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Voor 20:uur bestel morgen in huis! Vorige Artikel van Volgende.


Sigma contour gloss

Bestel hier klussen online. Door de te hoge laagdikte zal de verf erg traag doordrogen. S2U gloss is gereed voor gebruik. Ideaal voor het schilderen van deuren, kozijnen, keukenkastjes en ander houtwerk.


De lak is bijzonder kras- en slijtvast. Dat betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat je jouw geschilderde projectje snel beschadigd. Na droging is de lak namelijk. In onze online webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma lakken en muurverven tegen zeer aantrekkelijke prijzen.


Sigma contour gloss

Bekijk dan snel ons assortiment! Voor veeleisende tussen- en eindcoatings op alle gangbare substraten zoals hout, materialen op houtbasis, metalen, non-ferrometalen, coatingcompatibele kunststoffen etc. SIGMA contour Aqua PU gloss is een zeer kras - en slijtvast, glanzen waterbasis Alkydverf verf op basis van polyurethaan, voor binnen en buiten. SIGMA Contour Gloss PU is een krasbestendige en slijtvaste hoogglanslak op basis van polyurethaan-alkydhars (oplosmiddelverdunbaar) voor binnen en buiten. Voor veeleisende eindcoatings op alle gangbare substraten zoals hout, materialen op houtbasis, metalen, non-ferrometalen, coatingcompatibele kunststoffen na een geschikte voorbehandeling.


Oplosmiddelhoudende hoogglanzende, slijt- en krasvaste lakverf op basis van polyurethan-alkydhars. Zeer hoge dekking, ook bij moeilijke kleuren zoals rood en geel. Sigma S2U Gloss is een hoogglanzende verf, geschikt voor buiten. Vandaag besteld bij Verfpoint.


Sigma contour gloss

We denken graag met je mee over alle verfbenodigdheden, om jouw bestelling compleet te maken. Het is de makkelijkste manier om alles in huis te halen, zodat het aan niets zal ontbreken op het moment dat je aan de slag gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts