maandag 7 maart 2016

Red cedar beitsen

Wanneer we praten over red cedar beits , hebben we het eigenlijk over gewone beits. Beits tegen de laagste prijzen. Daarmee is de keus helaas niet simpeler, want er zijn véél soorten beits.


Red cedar beitsen

Voor het behouden van de originele kleur en het tegengaan van de vergrijzing is het noodzakelijk om de beits in een kleur toe te passen (pigmenten zijn UV blokkers). Red Cedar beits : bestaat er beits voor cederhout? Moet u red cedar beitsen met tuinbeits of buitenbeits?


Er is een duidelijk verschil tussen tuinbeits en buitenbeits. Met tuinbeits wordt meestal sterk vochtregulerende beits bedoeld. Deze wordt toegepast op houten schuurtjes, schuttingen, tuinmeubels en ander specifiek tuinhout. Het resultaat van het dekkend behandelen van WRC is dus idd afbladderen van de verflaag.


Je kunt het WRC ook conserveren met een kleur beits van Remmers. Het is verstandig om vooraf na te denken wat het best aansluit bij uw wensen. Bacteriedodende verf, zoals in ziekenhuizen wordt gebruikt, is daarom onnodig voor western red cedar. Red cedar behandelen kunt u met verf en beits. Desondanks is verven of beitsen een goed idee.


U verduurzaamt het hout op die manier nog verder. Daarom is red cedar schilderen niet echt nodig. Blootgesteld aan weer en wind verweert Western red cedar maar ook Oregon pine snel het krijgt een zilvergrijsachtige kleuren. De eerste jaren ziet het er natuurlijk uit.


Red cedar beitsen

Jotun Verf Webwinkel, Jotun verf of beits kopen, de officiële Jotun verf dealer,. Het hout ruikt typisch cederachtig en bevat geen harsgangen. Voor de beste behandeling behandeld u gezaagde kopse kanten met een speciale kopse sealer.


Dit is zeer populair bij houten gevels. De delen zijn rift gezaag waardoor deze stabieler is. Het loslaten van de buitenste jaarringen komt dan niet voor. Deze geur voorkomt dat bijvoorbeeld motten zich rond het hout gaan settelen.


De natuurlijke bescherming van red cedar zorgt ervoor dat red cedar een populair houtsoort is voor bijvoorbeeld gevelbekleding. Wordt met name gebruikt als houten gevelbekleding zoals Rabatdelen. Lariks Douglas ook wel Douglas Hout genoemd (klasse 3) – jaar. Populaire houtsoort voor tuinhuisjes, schuttingen en overkappingen. Kwaliteit voor de laagste prijs!


De roodheid van de kleur is echter afhankelijk van waar de boom heeft gestaan, hoe oud de boom was en nog enkele factoren. Als er vier huizen met red cedar als gevelbekleding naast elkaar staan, dan kunnen het vier huizen in verschillende kleurtinten zijn. Als je een red cedar huis koopt, is het van belang vooraf na te denken over de beits.


Red cedar beitsen

Een red cedar woning beisten is dus prima te doen met Trebitt. Vaak wordt gedacht dat red cedar geen onderhoud nodig heeft. Officieel valt Ceder in duurzaamheidklasse maar bij bovengrondse toepassing zou deze zelfs hoger kunnen uitvallen. Ceder kenmerkt zich door de mooie (licht)bruine kleurvariatie, het lage gewicht (zacht hout) en de heerlijke geur. De echte gevelbekleding direct uit canada.


Ze worden per stuks verpakt. Deze Noord-Amerikaanse hardhoutsoort staat bekend als lichtgewicht en is daarom geschikt voor montage aan de woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts